donderdag 26 april 2012

Problemen met het bloggen

Hallo, Herkent iemand dit?? Ik heb problemen met de nieuwe interface van google blogger. Ik kan niet goed bij de knoppen, om mijn tekst te bewerken, komen. Die staan verstopt achter de kolom waar ik nu de tekst type. Hoe krijg ik dat weer goed of kan ik ook terug naar de oude interface? groetjes,dinah

Ik heb de oude interface terug gezet en kan nu gelukkig weer volop bloggen.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Dinah, als je op je huidige blogscherm staat (dus waar je berichten kunt maken en je bloggervolglijst ziet) zie je rechtsbovenaan naast de taal een radertje. Als je daarop klikt, schuift er een aantal mogelijkheden uit en daartussen staat: oude bloggerface. Ik neem aan als je dat aan klikt dat je dan je oude scherm weer hebt. Ik heb het niet uitgeprobeerd, want ik ben inmiddels al wel enigszins gewend. :o)!!!! Succes ermee !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Jacomijn. Het is gelukt om de oude interface terug te zetten. Gek genoeg deed de nieuwe interface het eerst wel goed maar later kon ik mijn berichten niet bewerken omdat er een kolom over de knoppen van beeld toevoegen, ed stond. Nou ja, de oude werkt gelukkig wel misschien kan ik later nog eens proberen of de nieuwe interface werkt. Het werkte trouwens niet meer toen ik wat dingetjes ging aanpassen.

   Dank je wel voor je uitleg.

   Groetjes,dinah

   Verwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.