zondag 8 april 2012

Paashaas

En hier ze dan!! Ja een zij want met die grote roze oren kan het bijna niet anders.


Geduldig ligt ze languit in de loveseat te wachten op haar tuinbroek, want tja die kreeg ik niet op tijd af. Ik brei niet zo vlot. Maar misschien lukt het me nog om het broekje voor morgen af te krijgen.


Een pot met paaseieren staat mij eigenlijk heel goed.
Kijk ik heb een gebreid staartje!! schattig hé!!


Ja, neem er nog maar eentje!!Je moet toch nog even wachten.Wil je ook een paashaas maken kijk dan even op mijn vorige blog over de paashaas en poppen breien. Daar staat een link naar het patroon en nog veel meer informatie.

Ik wens iedereen hele fijne paasdagen.


4 opmerkingen:

 1. Oh, wat is ze schattig geworden!! Complimenten hoor, ik smelt helemaal voor dit schatje!! Fijne Pasen, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, wat een lievie he!!!
   jij ook gezellige paasdagen.

   Verwijderen
 2. Wat een lange oren...! Dat staat zo aandoenlijk en lief..
  Het is je dus gelukt om de paashaas af te krijgen! Toen ik via je linkje verder ging kijken en zag dat dit patroontje van Hobbydoos komt, bedacht ik me opeens dat ik die vorig jaar ook heb aangevraagd. O o.., wat ben ik toch een verzamelaar. Ik krijg nu zin om deze ook te gaan maken. De paashaas van Arne en Carlos heb ik al, en deze lijkt me een slagje groter.
  Wat heb je haar toch leuk op de foto gezet met de eitjes, pas maar op anders blijft er niets voor jou meer over, hahaha...
  Fijne Pasen, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mevrouw haas is 53 cm, een flinke dame dus ;-) Het patroon komt id van de hobbydoos. Ik weet niet hoe groot die van Carlos en Arne is maar die oogt wel een stuk kleiner. Het was trouwens nog een flinke klus om haar in elkaar te naaien en te breien. Ik ben nu bezig met de tuinbroek een project op zich. Ik kan wel breien maar het gaat zo langzaam bij mij maar het resultaat is toch wel heel erg lief geworden.
   Ik moet wel oppassen dat Wessel er niet mee aan de haal gaat hahaha. De kleine boef zit de hele tijd naar het haasje te kijken en voor dat ik het weet is ze echt het haasje ;-)
   fijne paasdagen.

   Verwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.