zaterdag 21 april 2012

De smaak te pakken

Ik heb de smaak te pakken. Gister ben ik naar mijn favoriete hobby winkel Bertus Workel gegaan om nieuwe voorraad te halen.
Ik kocht wel eens verf bij de Action maar je merkt al gauw dat in die verf veel te weinig pigmenten zitten, je blijft er van smeren en krijgt weinig kleur. Oké voor de achtergrond is het prima hoor en voor kinderen of kleine projectjes. Voor de verwende schilder ;-) is het een no go!! Ik ben niet zo merk vast en gebruik zowel van Amsterdam als van Galeria verf en soms van Rembrandt. Verf die ik veel gebruik koop ik in grote potten (wit). Dit is trouwens acrylverf. Ik werk graag met acryl het heeft veel voordelen, zoals snel droog, snel overschilderbaar, op waterbasis, enz.. Wat ik ook vaak doe ik beginnen met acryl en dan de details met olieverf of ander combinaties van verf, inkt, krijt, enz.Nu ben ik nog even dit blogje aan het maken en dan ga ik beginnen aan een mega schilderij.

Ja, je ziet het goed het zijn er twee!! Ik ga nu een tweeluik maken. Ik heb al een onderwerp en heel veel zin om te beginnen,dussss dat ga ik dan ook maar doen. NEE ik ga niets verklappen over het onderwerp, zelfs geen tipje van het penseel. hahaha. Ik zal er wel iets over bloggen. Op de foto hiernaast zie je mijn hobby kamer. Het is een klein kamertje en er is nog niet veel aan opgeknapt. Ik heb wat planken aan de muur gemaakt en alle spullen erin gezet. De knal kleur op de muur is dus niet mijn keus (vind het verschrikkelijk). Ik wil er nog eens een mooie kamer van maken...... maar ja er zijn zoveel zaken die voor gaan,zoals dit nieuwe project.
Ik ga nu echt beginnen.

Fijn weekend.

4 opmerkingen:

 1. Oh, wat heerlijk om aan een nieuw project te gaan beginnen...! Ik ben heel benieuwd! En wat heerlijk dat je een hobbykamer hebt, luxe hoor!! Fijn weekend, en schilder ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, je weet een mens wel nieuwsgierig te maken hoor...
  Als je eenmaal de smaak weer te pakken hebt, moet je het er van nemen!
  Nou, ik ga zitten wachten op je volgende bericht....:)

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super een eigen hobbykamer! ja voor het opknappen moet je natuurlijk de tijd even hebben en met je nieuwe project ben je nu natuurlijk eerst even druk! Ik ben benieuw wat het gaat worden!

  Groetjes en een fijne Zondag,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor je berichtje op mijn blog! Ik ben je gaan volgen hoor, ben benieuwd naar je nieuwe project!

  Groeten Maaike

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.