donderdag 23 oktober 2014

Herfst krans.

Hallo Lieve volgers,

Net terug uit het warme Curaçao waar ik met mijn kersverse husband was voor onze huwelijksreis viel de kou en regen me toch iets rauw op mijn dak.
Wat moet dat wennen als je terug komt uit een eeuwig durende zomer eiland.

En toch is het me gelukt om iets herfstig in elkaar te flansen. Namelijk een herfst krans. De krans had ik al en als je het na wil maken kun je eigenlijk alle kransen wel gebruiken. Een strokrans moet je dan wel bekleden met een mooi lint oid. Het blad kan je er dan op lijmen of tussen de linten de stoppen.

De haakpatronen van de spin en de pompoenen en het spinnenweb vond ik bij Drops design Halloween.  Klik en je komt op de patronen. Daar staan meer leuke patronen voor Halloween.


Het is echt heel eenvoudig om dit te haken. Ik heb het spinnenweb aan de achterkant van de krans vast gemaakt en de spin er op genaaid. De pompoenen heb ik gebundeld en er voor gehangen, zo krijg je diepte werking. Ik heb een zwart lint om de krans gedrapeerd en heb nog wat echt blad toegevoegd. Je kunt ook goed blad zelf maken van vilt of blad zelf kleuren en dit lamineren. De pompoenen het ik verdeeld met een draad ( gewoon een draad er om  heen wikkelen en aan trekken) omdat ik de gezichten er op niet zo leuk vond.  Zo lijkt het meer op een echt pompoen.


 Helemaal klaar voor de herfst. Want ook al is het regenachtig en stormt het en is het koud, ik zou toch niet in een land kunnen wonen waar ze geen seizoenen kennen want o,o,o wat heeft de herfst toch ook prachtige kanten.
4 opmerkingen:

 1. Leuk! Van Curacao hupsakee in de Halloween sfeer! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op Curaçao is het te warm voor die heerlijke poncho die je gemaakt hebt ;-)
  Gezellige krans heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, Ik had hem ook niet mee genomen hoor Angelique... Het is daar bijna altijd 30 graden dan voldoet een bikini en een luchtig jurkje ;-) Nu heb ik hem regelmatig even om..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk da je huwelijksreis naar een droombestemming zalig was ...
  Prachtige sfeervolle herfstkrans heb je gemaakt ...
  Fijn weekend ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.