zaterdag 21 juli 2012

Toerist 2 - vissen voeren.

Vandaag ben ik met een vriendin in Arnhem geweest
en wel omdat we eens naar dr fish wilden gaan.

Je weet wel van die Rufa visjes die dode huidcellen heel erg lekker vinden en die dan ook van je handen en voeten afknabbelen en een beetje speeksel achter laten op je huid waar die dan heel erg zacht van wordt.

Ik vond het wel spannend en een beetje eng, visjes die aan je sabbelen, niet echt mijn idee van lekker ontspannen. Binnen werden we hartelijk welkom geheten met koffie en lekkers en daarna was het zo ver. Eerst werden handen en voeten gewassen en daarna gingen we naar de vissen.

foto website dr fish.
Zodra je de voeten in het water hebt en stil houd komen ze direct op je voeten af. Het voelt als kleine elektrische stroompjes op je voeten en handen. Vooral onder je voeten kriebelt het verschrikkelijk. Op mijn handen kon ik het kriebelen beter verdragen. Na een tijdje wen je aan dat gevoel en is het wel iets ontspannend maar o,o,o wat kriebelde het onder mijn voeten. hihihihi.


Na 20 minuten werden we weer opgehaald en werden onze voeten afgedroogd. Je handen en voeten voelen inderdaad heel zacht aan. Een hele belevenis, moet je zeker eens gaan doen.
foto website dr fish
We kregen nog een voetmassage en onze teennagels werden gelakt. Eerst moesten we wel een kleur uitzoeken. Dat viel nog niet mee want er was een enorme keus.
Ik ben niet zo van het kiezen omdat ik veel leuk vind. Zal ik groen, of nee toch blauw, of rood, nee roze, o je hebt ook grijs, of goudkleur. Pffff. moeilijk hoor!!!
Ik koos voor paars en mijn vriendin voor de paars parelmoer.
En hier is het resultaat, helemaal klaar voor de zomer en
voor een middag heerlijk winkelen in Arnhem.
Ik ben alleen vergeten om wat meer foto's te maken van de binnenstad van Arnhem, de foto hieronder is genomen na 5 uur toen de winkels al dicht waren.
Ik doe Arnhem te kort met deze foto's, ik weet het:-(
Een plein met een bioscoop en terrasjes heel gezellig.
Hier hebben we nog heerlijk op het  terras gezeten met cappuccino
en warme appeltaart met slagroom mmmmmm,
heerlijk genieten z'n dagje uit.

De dag was weer eens veel te kort. Arnhem is een prachtig stadje en zeker een bezoekje waard.7 opmerkingen:

 1. Lekker hé die visjes, ik heb het ook al eens gedaan en Arnhem is gezellig ben er vorig jaar met mijn zus geweest,mooie paarse nagels ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, visjes die de dode huidcellen wegknabbelen, had ik nu echt nog nooit van gehoord. Moet bijzonder zijn dit eens mee te maken en daarna met een zacht velletje aan handen en voeten én gelakte teennagels shoppen is ook mooi natuurlijk.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja over die visjes heb ik ook al veel gehoord, en ik weet het niet, maar het lijkt mij een beetje griebelig, dat geknabbel aan 'vooral' m'n voeten...hi,hi...
  Maar denk dat inderdaad, na ook nog een voet massage, en nagels lakken...je heerlijk ontspannen kunt gaan winkelen, en tussendoor op een leuk terras, aan de cappucino, en appeltaart met slagroom...nou dat lijkt mij ook wel een hele gezellige leuke vriendinnen dag!!!

  Fijne zondag, Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ha ha...toch leuke foto's van arnhem, leuke stad ben er een jaar of 2 geleden nog eens geweest, van dokter fish heb ik gehoord, je omschrijft het echt zoals ik het al dacht vreselijk kriebelen aan de voeten ha ha.....fijn dat je het leuk hebt gehad en mooi de nagels gelakt met een prachtige kleur
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, Arnhem is ook leuk!! Staat ook nog op het programma deze vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weet niet of die visjes iets voor mij zijn??? Maar die paarse nagels vind ik wel mooi.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van het verhaal krijg ik al de kriebels, maar als het heerlijk zachte voeten oplevert moet je het er toch voor over hebben.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.