dinsdag 31 juli 2012

fleur en kleur

Eigenlijk is fleur en kleur op woensdag maar ja, het is vakantie tijd en dan doe ik wat ik wil. Gister zou ik een muisje haken maar er kwam iets anders op mijn pad en dan wijk ik af. Onder tussen zit muis gezellig naar me te kijken boven op het computer meubel.

We hebben nu allebei vakantie en dus tijd om wat klussen aan te pakken. Vandaag stond de tuin op het programma ( lees: willekeurig lijstje) Ik heb vooral mijn nieuwe planten in de tuin gezet en wat onkruid eruit gehaald. Ondertussen genieten van het gezoem van de vele bijen. Ik mis de vlinders. Ik zie ze maar weinig. Misschien komen die nog. Ik kon het niet nalaten om mijn nieuwe camera erbij te pakken en wat foto's te maken van mijn tuin. Geniet maar even mee.

De clematis.


De Afrikaanse lelie een nieuwe aanwinst in mijn tuin.

Hij is al een beetje uitgebloeid maar nog steeds prachtig.


De hortensia: Annabel
De witte hibiscus krijgt veel bezoekers. Ik wilde een foto maken van een bij die aan komt vliegen maar dat is me nog niet gelukt. Het is al moeilijk genoeg om op het juiste moment een foto te nemen als de bij of hommel stil zit. hahaha.De floxen hebben wel wat te lijden gehad van de regen en lagen helemaal plat. Ik heb ze ondersteund met stokken, maar dat vind ik minder mooi.

Dat was het weer even van uit mijn tuin.
Ik heb heerlijk kunnen spelen met mijn nieuwe camera. Veel oefenen om de fijne kneepjes van de camera te leren. Een leuke nieuwe hobby er bij.


7 opmerkingen:

 1. Mooie foto's. Vlinders zie ik dit jaar ook niet veel in de tuin.nergens trouwens. Slecht vlinderjaar denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie bloemen. Ik kan ze bijna ruiken...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige foto,wat heb je voor camera,die van mij doet de foto's van kort bij niet zo mooi,groetjes irena

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor het compliment. Ik heb een digitale spiegelreflexcamera van Canon. Een droom die in vervulling ging. Ben er heel erg blij mee. :-) Ik wil ook graag nog een microlens maar oei die zijn erg prijzig.

   Groetjes, dinah

   Verwijderen
 4. Wat een prachtige foto's! Ik kwam op je blog via fleur & kleur (ik ga je volgen!)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.