maandag 12 maart 2012

MERKLAP, de randjes zijn af.


Even een up-date van mijn merklap. Ik heb de randjes af. Het was even flink door werken maar het begint er nu toch echt op te lijken.


Ik ga nu beginnen aan het alfabet, eerst de gemakkelijke letters I,H,N, enz.. Dat lijkt me wel veel leuker dan die randjes want bij elk randje was ik op de helft al in gedachten bezig met het volgende randje. Ja, ik ben een beetje ongedurig. :-)


Ik vraag me wel af of het hele alfabet en dan nog de cijfers en nog een alfabet er wel op zal passen. Mijn naam e.d. moeten er ook nog bij. En het garen is opperdepop en ik hoor nog niets van de dame waar ik het lapje besteld heb. Tja, wordt vervolgd........


4 opmerkingen:

 1. Het lijkt me een hele klus, maar wel heel erg leuk om zo'n merklap te maken!

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het wordt al een mooi lapje. Helaas kun je niet even bij een handwerkjuf vragen zoals de kinderen op school, dus zelf maar even puzzelen of alles erop past.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor die merklap!,en ik heb ook een Westie is ook erg creatief in zijn "slaapmogelijkheden"!
  Ik ga je volgen ,grtjs! Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Dames,

  Dank jullie voor je berichtjes en voor de nieuwe dames welkom op mijn blog, het is id een hele klus als je niet kan borduren maar het gaat steeds beter. Het blijft soms moeilijk en maak ik geregeld fouten. Maar zodoende leert men wel met vallen en opstaan. Zoals bij alles eigenlijk.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.