dinsdag 31 mei 2016

Van alles deel 2


Nog steeds ben ik bezig met van alles maar heb nog niet veel  om te laten zien.
Nou ja een beetje dan.
Eerst de Swap waar ik aan mee deed. Ik zou nog laten zien wat ik gekregen had.
Een mooie kandelaar, niet zo heel groot maar hij staat perfect op mijn schaal met diverse kaarsjes een goede aanvulling en de kleur is helemaal leuk.
Ook kreeg ik twee hele romantische bordjes met een paartje er op. Leuk om een lekker stuk appeltaart van te eten of te gebruiken als bordje voor kleine spullen, want daar heb ik wel erg veel van.
En ik kreeg nog een stoere armband. Een geslaagde swap dus. Ik vond het erg leuk om mee te doen met deze swap en het zo spannend om te delen en te zien wat je krijgt.  Ga ik zeker nog eens doen.



Ik heb weer een zeemeermin staart klaar die zwemt deze week nog naar haar nieuwe eigenaar. Enig nadeel van z'n opdracht tussendoor is dat mijn eigen project onder de tafel verdwijnt op de mand met andere haakwerkjes.
Het gaat goed komen. Op de camping ben ik begonnen met de flowersjaal van Aty. Ik heb er vele maanden niks aangedaan en ondanks dat ik zoveel bloemen al gehaakt heb, was ik het patroon helemaal vergeten..... gelukkig had ik het patroon uitgeprint en meegenomen.
Ook heb ik weer nieuwe hartjes genaaid om weg te geven bij mijn patronen of zomaar omdat het leuk is..


Een tijdje geleden alweer won ik een cadeaubon van €50,- bij Susan haar blog  365 days of happy tante betsy dresses Ik heb lang gewacht op de nieuwe collectie en daar uit heb ik een keus gemaakt. En ik kan zeggen dat dit nog niet zo gemakkelijk was met zoveel leuke jurken. Susan heeft vaker leuke winacties ga maar eens kijken. KLIK HIER.
Dit is de jurk geworden. Ik wou een wat lichtere jurk voor de zomer. Ik denk dat mijn flowersjaal er ook erg mooi bij zal staan.



Soms moet ik even iets kleins tussen door maken, dat is bijna klaar en krijgen jullie morgen te zien.




8 opmerkingen:

  1. Hey Dinah,
    Hele mooie projecten zie ik hier op jouw blog. De flowersjaal wordt erg mooi, gaat zeker goed komen ;-). Wat leuk om een swap te doen en wat heb je een moois gekregen. De hartjes zijn ook leuk en wat een geluk met je jurk. Je kunt hem vandaag wel aanhebben hier in Twente hihi ;-P heel veel plezier ermee.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat leuk zo'n nieuwe jurk en wat heb je veel leuke dingen gekregen met je swap altijd een leuke verrassing

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt leuke spulletjes gehad. Heerlijk om te zien ook al die verschillende haakwerken.
    Een leuke jurk. Het draag zo heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aan die "vanalles deel 2" zou ik heel goed kunnen meedoen... ik denk dat ik tot deel 10 zou geraken. Blijkt een beetje een ziekte in Blogland : met een hoop tegelijk bezig zijn. Maar dan heb je wel na een tijdje ineens veel resultaat. :-) Je kleed (jurk) is heel mooi. Perfecte kleur voor jou vind ik. En wat die swap betreft : wat een zware dingen kreeg jij via de post verstuurd. Dat zou hier in België een kapitaal aan verzendkosten zijn. Je kan maar geluk hebben want die kandelaar is prachtig. Nog veel succes bij het afwerken van je "UFO'S"!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gave jurk! Hij staat je goed, Dinah...
    Soms kun je zo lekker met van alles bezig zijn hè. Ik houd wel van die afwisseling. Maar de flowersjaal moet je nu maar een boost geven, want die is enig voor de zomer!
    Tjonge, wat een leuke spullen kreeg je bij de swap. Die kandelaar is wow ...
    Geniet ervan!

    Groetjes, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De Tante Betsy jurk die je gekozen hebt staat je prachtig lieverd! Heerlijk romantisch en wow die flower sjaal zal daar vast ook heel mooi bij staan.
    Leuk die spulletjes van je swap, prachtige kandelaar! Ik ga nog even terug lezen en idd deze week komt er weer een nieuwe winactie van Bandelettes voor de dames die last hebben van schurende bovenbenen. Dikke knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige jurk !!! Je staat er schitterend mee! En swappen heb ik nog nooit aan meegedaan, maar ziet er spannend uit :-)) Leuke spulletjes trouwens.

    Fijne dag, liefs Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lekker bezig in ieder geval. Ik denk dat je sjaal zeker mooi staat bij je nieuwe jurk. Wordt een leuke combi!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.