maandag 26 oktober 2015

Halloween

Zelf heb ik er niet zo heel veel mee hoor. Maar decoratie vind ik erg leuk en als je het ook nog zelf kan maken nou dan vind ik het al snel heel erg leuk.
Afgelopen zaterdag moest Harry optreden bij de inspiratie hoeve. Hij zou muziek verzorgen bij het kampvuur, en ik ging mee voor de gezelligheid. Fototoestel natturlijk ook mee om wat leuke foto's te maken. Nu moet ik wel zeggen dat dit nog niet mee valt om bij  stik donker foto's te maken. Een lastige klus.

O,ja het was ook nog extra donker omdat het de nacht van de nacht was om mensen bewust te maken van lichtvervuiling en van onnodig energie verbruik. We hebben een hele gezellige avond gehad en met een schorre stem en een buik vol marshmallows gingen we weer naar huis.
Ik had een tijdje terug wat pompoenen meegenomen van een stalletje om later eens wat mee te doen. Nu zag ik op de inspiratienacht zoveel mooie pompoenen dat ik zelf ook aan de slag ben gegaan. Ik heb er nog een en daar wil ik ook nog iets mee gaan doen. Maar deze is toch al erg leuk geworden vind ik zelf.
12 opmerkingen:

 1. Ik vind je foto's heel goed gelukt, erg sfeervol!
  En je pompoen is ook heel mooi geworden :-) Heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd, lijkt me best lastig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt hoor Angelique, best lastig om te doen. Je moet eerst de pompoen goed uithollen en dan kan je hem met een guts bewerken en een mes. Vooral ook erg oppassen voor je vingers. Maar wel leuk om te doen.

   Verwijderen
 2. toch leuk deze foto's al heb ik ook niks met halloween

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch zie je het steeds meer en liggen de winkels vol met spullen voor halloween...

   Verwijderen
 3. Mooi zijn de foto's!
  Sinds een paar jaar zijn wij 'Halloween uitdeelhuis', dus dit weekend komen de spinnen en spinnenwebben weer van zolder.
  Maar met pompoenen heb ik nog nooit iets gedaan. Ik vind jouw eerste pogingen zeer goed geslaagd!
  Heb je ook een soepie gemaakt? :-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, volgens mij kan je deze pompoen niet eten.. maar zeker weten doe ik het niet. Wel heb ik de pitten in de tuin gegooid, wie weet krijg ik volgend jaar een eigen pompoenplant. Dat zou toch leuk zijn...

   Verwijderen
 4. Mooie foto's, Dinah!
  En je eigen creatie is ook al weer erg mooi gelukt!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is altijd even afwachten hoe het uitpakt maar ik ben tevreden.

   Verwijderen
 5. Prachtige foto's en je pompoen is erg goed gelukt! Leuk voor naast de voordeur. Hier in de buurt leeft Halloween niet echt maar Sint Maarten daarentegen weer wel. Zo leuk, al die uitgedoste kindjes zingend bij de voordeur! Zorg tegen die tijd dat ik voldoende (gezonde) snacks in huis heb om uit te delen.
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, ja dat ken ik ook nog van toen ik in Friesland woonde. Hier in Twente vieren ze bijna geen Sint Maarten. In ieder geval niet in Enschede.

   Verwijderen
 6. Ja leuk zo'n pompoen bewerken. Altijd sfeervol zo met een kaarsje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb het gister avond even aan gehad en staat zo sfeervol. Ik ga er nog een maken..

   Verwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.