dinsdag 1 mei 2012

Schilderijen galerie

Het is 1 Mei en dus tijd voor een nieuw schilderij in de schilderijen galerie. Deze maand heb ik gekozen voor een schilderij die ik gemaakt heb van mijn man (we zijn niet getouwd) Hij heeft zoals ik al schreef in mijn profiel de hobby gitaar spelen. Hij is een van de gelukkig mensen die van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken. Hij is namelijk gitaarleraar.


Samen runnen we een gitaarschool hier in Enschede (beetje reclame maken) Hij geeft les en ik doe wat hand en span diensten er omheen, zoals de website. http://www.harrybanningagitaarles.nl/
Een maand gleden hebben we een optreedavond "De Buhne"georganiseerd en dat was een groot suc6. Volgend jaar gaan we weer z'n avond organiseren. Vandaag hebben we wat filmpjes van die avond op YouTube gezet. Daar staan nog meer video's van Harry waar hij diverse popsongs uitlegd. Hij heeft ook diverse cd's en vroeger platen gemaakt, daarvan staat iets op zijn website bij media.
Hier een van de filmpjes die ik met jullie wil delen. Harry en Frederique met Time In A Bottle van Jim Croce. Ik vind dit een heel mooi klein liedje met een grote inhoud. En heel mooi gespeeld door Frederique een van Harry's leerlingen.


Allemaal een hele goed week.


2 opmerkingen:

 1. Wow... Dinah, je hebt talent! Wat een dynamiek in dit schilderstuk. Ik vind het echt heel goed.
  Ook nog even naar de muziek geluisterd, mooi!
  Ik heb hier ook een gitaarspelende zoon, wil nu een electrische hebben... We genieten ervan!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat prachtig!! Zowel het schilderij, als het filmpje... Jim Croce is sinds ik jong ben een van mijn all-time favorites, dus je snapt wel dat ik extra genoten heb van jouw Harry en Frederique (en Harry kan ook nog eens goed zingen :)... mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.