donderdag 24 mei 2012

Poppen breien. Carlos en Arne

Ja,,,, hij is binnen, het nieuwste boek van Arne en Carlos viel gistermiddag op de deurmat. Nog bedankt Wieke voor het regelen. Je kunt via haar het boek zonder verzendkosten bestellen 

En wat is dit toch een leuk boek.

Ik dacht het is een boek met wat voorbeelden en patroontjes en
thats it...maar nee hoor het is een boek vol met leuke foto's verhalen en over de materialen die gebruik worden en achtergronden en tussen door vind je dan de patronen.


Ik ben er heel erg blij mee.

En nu met deze hitte de breipennen van boven halen want de wol en de breipennen heb ik maanden geleden al in huis gehaald toen bekend werd dat dit boek ook in Nederland ging verschijnen.
Ik  ga het boek eerst eens helemaal doorspitten en dan ga ik zeker een begin  maken met het lijf van de pop wat door het bladeren heen zag ik dat je daar mee begint. Ik weet nog niet welke pop ik ga maken maar ik kom vast wel op ideeën. Het lijkt me bv wel leuk om een pop te maken die een beetje op mij lijkt!!! Zeg maar net zo als Carlos en Arne hebben gedaan van zichzelf. Wordt vervolgd!!!!

Helemaal aangestoken door het Carlos en Arne virus...
4 opmerkingen:

 1. Ha, jij hebt het boek binnen, leuk zeg! Hier ga je vast heel lang en veel plezier aan beleven!! Al is het inderdaad nu wel erg warm, eerder weer voor een fietstochtje dan voor een breiwerkje ;)! Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt me voor zo'n bezige, creatieve...Bij...als jij...zeker een geweldig boek.
  Maar ik zou als ik jou was, toch nog maar even wachten...met dit warme weer lijkt het me niets, ha,ha!!

  Nog een fijne namiddag, en gezellige avond!
  Groetjes Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Dinah,
  Net als jij ben ook ik aangestoken door het poppenvirus. Afgelopen weekend ook het boek binnen gekregen en heb mij niet laten tegen houden door het weer. Ze zijn ECHT leuk. Veel plezier en succes met het breien. Ben heel benieuwd naar jouw eerste pop. Ik ben op de helft van het lijfje.
  Groetjes,Natasja

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.