dinsdag 2 december 2014

Klaar voor kerst?

Het is alweer december. De tijd gaat nu heel snel. Het is gauw donker dus de dagen lijken ook veel korter. Ook wel weer gezellig, kaarsjes aan en lekker op de bank met een plaid en dan een handwerkje.

Ik ben bezig met een sjaal/omslagdoek uit het boek nostalgische haken. Het is te doen maar je moet heel goed het patroon lezen. Iedere toer is weer anders dus opletten!!! het is een omslagdoek die geïnspireerd is door de filmster  Ava Gardner. Het is een open en luchtige sjaal. Ik ben bij toer 5 en heb hem zeker ook al 5x uitgehaald. Op de een of andere manier vind ik geschreven patronen moeilijk te volgen. Ik wil plaatjes ;-)


Jullie moeten nog even wachten op de foto's van dat andere project. En ik ben bezig om de witbalans  van mijn camera te ontdekken. Ik maak nu regelmatig foto's in de M stand en dat bevalt erg goed. Het is waar wat ze zeggen:  al doende leert men.

Zie hiernaast een leuke zelfie met mijn hond in de kerstbal gefotografeerd.  Ik sta hier in mijn paardrijdoutfit op. Hahahaha, niet echt charmant.  Dit jaar hebben we twee kerstbomen, ik ben flink aan het uitpakken..... of toch niet?? Het zijn twee kamer coniferen. Sneeuw er op gespoten en de nieuwste trend kleuren (ijsblauw en koper) ballen sterren er in . Klaar!!

Vanavond ga ik met een paar vriendinnen knutselen., later een foto van het resultaat.

*** Denken jullie nog even aan de GIVE AWAY***

3 opmerkingen:

 1. Gezellig! En die sjaal... Effe doorbijten, want het ziet er erg gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie sjaal /omslagdoek zeg. hopelijk zien we snel het eind resultaat. heerlijk he spelen met je camera. gaat goed toch!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hou vol Dinah met je sjaal,hij wordt vast prachtig zo te zien en je hebt een mooie kleur gekozen!Evenals je kerstboompjes....ze schitteren van het mooi zijn!

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.