zaterdag 6 april 2013

Op de bus.

Even flink doorwerken en wat spullen gehaald en dan kan ik weer wat mensen, die zo lief waren om mij wolletjes te sturen, verrassen met het volgende.

*Een lief opschrijfboekje met een mooie  kitten op de voorkant, zo snoezig.. Ik heb er zelf een vlinder als bladwijzer bij gemaakt. Het patroontje is van Dinaz en die vind je hier.

*De volgende verrassing is een zelf gemaakt hartje van klei bewerkt met bloemenstempels en een geurtje erbij. Het hartje is een geur verspreider en kan je ophangen waar je maar wilt..

*En de laatste is weer een opschrijfboekje met een mini Arne en Carlos bloem voor iemand die mijn plaid zo mooi vind dat ze erover denk zelf een te maken.



Vandaag op de bus gedaan dus het komt maandag of dinsdag aan. Ik zie dat ik al 190 volgers heb, jullie zijn van harte welkom hier... misschien tijd voor een give away???? Op naar de 200!!!! Later meer hierover.


Een fijn weekend met lekker veel zon.


9 opmerkingen:

  1. Leuk Dinah, en geen plaatje van je deken vandaag. Stond donderdag nog met het boek in mijn handen van die twee heren. Toch nog maar even laten liggen maar het komt er vast nog wel een keertje en dan begin ik ook aan die prachtige deken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, ben benieuwd!!! Zag dat ik inmiddels ook al weer over de 180 heen ben. Bij 200 ga ik ook weer eens iets leuks bedenken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lieve Dinah, de envelop is veilig en wel bezorgd vandaag! Heel erg bedankt, ik zal het even delen op mijn blog!

      Fijne dag! Liefs, Vera

      Verwijderen
  3. Het ziet er zo al veelbelovend uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk toch om elkaar zo te verrassen!

    fijn weekend, groetjes van Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Altijd leuk om cadeautjes te krijgen en te geven.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  6. zo leuk om weer wat mensen blij te maken met leuke kleine verrassingen:)

    fijne ZONdag,
    lieve groet van Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben benieuwd. Zie dat mijn mams denkt om het boek te kopen, zal haar nog even een laatste zetje geven, mag ik hem misschien ook lenen. En je deken past natuurlijk helemaal in het weertje vn vandaag :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi, ben je nu net gaan volgen! Zag bij Prutselz je opmerking over je Friese hart ;-) Wat ben je een mooi kleed aan het maken!!!

    Lieve groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.