woensdag 10 april 2013

Bloemenplaid van Calros en Arne update. Op de bus, aangekomen.

De verrassingen zijn aangekomen dus ik kan laten zien wat ik gestuurd heb.
Alleen van Moos heb ik nog niks gehoord maar die zit ook in de nachtdienst dus dat komt later wel.
Waarom heb ik deze mensen iets gestuurd  zou je denken. Nu dat komt omdat ze zo vriendelijk waren om mij garen te sturen voor mijn Carlos en Arne plaid..

 Hier nog eens wat ik gemaakt heb:

*Voor Moos: Een lief opschrijfboekje met een mooie  kitten op de voorkant, zo snoezig.. Ik heb er zelf een vlinder als bladwijzer bij gemaakt. Het patroontje is van Dinaz en die vind je hier.

*Voor Vera: De volgende verrassing is een zelf gemaakt hartje van klei bewerkt met bloemenstempels en een geurtje erbij. Het hartje is een geur verspreider en kan je ophangen waar je maar wilt..

*Voor Angeline: En de laatste is weer een opschrijfboekje met een mini Arne en Carlos bloem voor iemand die mijn plaid zo mooi vind dat ze erover denk zelf een te maken.


Ik ben nu al het garen wat ik gekregen heb aan het op haken en de doos raakt al aardig leeg. Het plaid heeft bijna de juiste afmeting. Er moet nog wel een mooie rand om heen. En ik moet de gemaakte bloemen nog aan het kleed haken. Voorlopig ben ik nog niet klaar, maar hij wordt zo mooi en zo vrolijk. Heerlijk!!!



12 opmerkingen:

  1. Ja je boekje met Arne en Carlos bloem is erg leuk!!ThanXxx...als ik mijn kleed met de bloem erin af heb begin ik er ook aan met de restanten van dit kleed...2 voor de prijs van 1 zullen we dan maar zeggen;-).Heb al 5 rijen in elkaar gezet....nog 15 te gaan,maar die moet eerst klaar voordat ik er aan mag beginnen,want daarnaast haak ik ook nog aan de zwart/grijze sprei voor op bed die mijn zoon zo graag wil,ha,ha...dus de Arne & Carlos bloemendeken gaan we dan pas gewoon relaxed ernaast maken...gewoon een werkje voor erbij...ik blijf er gek op zo mooi als die is en vooral zo vrolijk,zou zo zelf nooit aan hebben gedacht/begonnen om zomaar voor de hand weg een kleur te pakken en te haken/combineren...maar eerder weer de kleuren op elkaar afgestemd hebben.Dat word dan straks ook graaien in een zak en wat eruit komt daar word dan telkens het rondje mee gehaakt.....zin in!:-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En dat is echt leuker dan je denkt..gewoon pakken en haken en de mooiste combinaties die je NOOIT bij elkaar zou zoeken komen tot stand, echt zo leuk!!! En je haakt er zo een aantal bij elkaar zo 'savonds op de bank.. Jou kleden worden ook heel erg mooi en zorgvuldig afgestemd is ook heel mooi maar daar is dit bloemenkleed minder geschikt voor... Ben benieuwd naar je kleden...

      Verwijderen
  2. owwww wat een leuk kado's heb je gedaan zeg
    je bent al super ver ook, en wat leuk dat er wolletjes ( in jou geval ha ha) van een ander in zitten

    liefs jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een leuke cadeaus seg.
    mooi gedaan.

    groetjes sannie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als ik OOIT klaar ben met de pabo, ik hoop dat het in juni van dit jaar is en ik ineens heel veel tijd over heb, ga ik mij er misschien ook wel aan wagen! Blijf hem wel echt super gaaf vinden!!! Je schiet al mooi op zo!!!

    Enne, nogmaals bedankt voor het lieve hartje! Het hangt al heerlijk te geuren in de gang! Thanks!!!

    Fijne dag vandaag! Liefs, Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke creaties!!! Super, lief hoor!
    Ben echt heel benieuwd naar het eindresultaat!

    Fijne middag nog! Dinaz ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie maaksels, vooral die vlinder !!! Die ga ik even opzoeken !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke creaties en lief van je gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die van Moos is binnen hoor YEAHHHHHHHHHHHHHHHH .... hij lag net op de deurmat hihihihi. Altijd heerlijk slaapdronken na een laatste nachie de "dag" te beginnen met dit soort geweldige post!

    Zo lief .... zo leuk. Dank je wel moppie!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed om te horen dat het weer veilig geland is ;-)

      Verwijderen
    2. Echt wel hihihihi .... echt onwijs lief moppie!!!!!

      Verwijderen
  9. hoi dinah,
    wat goed dat je al zo ver bent met je deken, begin wel nieuwsgierig te worden naar het eind resultaat! groetjes jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.