woensdag 27 maart 2013

Bloemenplaid van Carlos & Arne, update.

De laatste keer dat ik mijn bloemenplaid liet zien is alweer 2 weken geleden. Er zitten weer een paar rijen bloemen meer aan het plaid en ik ben begonnen met de halve bloemen aan de zijkanten. Ik heb nog geen idee hoe groot als de plaid moet worden maar zolang ik het nog leuk vind om in de avonden wat bloemen te haken groeit het plaid nog even door.
















Gister kreeg ik van Angeline van mijn eigen plekkie nog wat garen binnen. Er zit wel een klein verhaaltje aan vast,,, want, Angeline was zo lief om mij een paar weken geleden een pakketje te sturen met garen en nog veel meer lieve dingen, maar wat denk je, de postbode is het onderweg naar Enschede kwijt geraakt..:-( Het is dus nooit aangekomen. Dat is helemaal niet leuk. Zo moeilijk is het niet om mijn brievenbus te vinden en blijkbaar vind de post het wel oké dat er zo maar iets kwijt raakt...Je kan je beklag wel doen maar het helpt niet en het pakje zal nooit aankomen. Jammer!!! 

Nu zat het Angeline niet lekker en heeft ze weer  een envelop met garen en een mooie kaart naar Enschede gestuurd en het is gister aangekomen. Ik vind het zo lief van haar. Dank je wel Angeline voor je bijdrage aan mijn bloemenplaid. Even zoeken maar de eerste wolletjes zitten er al in..

En dan heb ik nog uit het boek van de heren een onderzetter gehaakt. vind het wel een beetje aan de ruime kant voor een glas maar voor pannen of als versiering op tafel kan het prima. Leuk voor de Pasen!!! Hij moet nog even  goed in model geperst worden. Misschien ga ik nog een kleiner variant maken met een kleinere haaknaald.

21 opmerkingen:

  1. Tja, het is soms wat met de post.. Ik doe aan Postcrossing, je raadt het al, ook daar verdwijnen kaartjes! Zijn er al best een aantal die nooit zijn aangekomen, zo jammer vind ik dat..

    Je bloemenplaid wordt al wel super gaaf!!! Ik wil je ook nog wel wat garen opsturen, als je dat leuk vindt! Als je dat leuk vindt, stuur je dan je adres even naar mijn mail? vndegries@gmail.com Oh en wat heb je dan liever, katoen of acryl? Dat is me even ontgaan namelijk en kon het ook niet zo snel terug vinden.

    Lieve groetjes, Vera

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mailtje in onderweg. Gelukkig heeft de post daar niets mee van doen, hahahaha.

      Verwijderen
  2. wat wordt hij mooi zeg en zo groot al! geweldig gedaan tot nu toe. het haken van de halve bloemen gaat gelukkig iets sneller dan de hele bloemen.
    ik kijk uit naar het eindresultaat.
    groetjes jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij wordt wel heeeeeeeeeeeeeel mooi meis!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw...wat wordt hij mooi zeg!
    Vreemd dat er zomaar post kan verdwijnen...moet toch ergens aankomen???

    Fijne dag! Dinaz ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij wordt echt prachtig! Wat balen dat die enveloppe niet aangekomen is. Uit ervaring weet ik dat een klacht indienen dan ook echt niets helpt... Zo jammer! Maar ach, gelukkig maken ze maar een klein deeltje kwijt bij de post. (evengoed wel knap knullig als het net jouw enveloppe is maar oke)Lief dat Angeline je er nog een stuurde!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij is schitterend geworden al !! Zo ben ik ook erg benieuwd naar Angeline haar plaid.....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook wij hebben die ervaring nu al een paar keer gehad, hele pakketten die soms verdwijnen (lees: nooit aankomen)!! Echt niet te geloven, drie weken geleden ook weer: bestellen we wol voor de visserstruien speciaal vanuit Engeland... nooit aangekomen! Je plaid wordt trouwens prachtig Dinah, wat een genot moet dat zijn om aan te werken :) Groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh, wat lief van Angeline! Wat is het toch een schat!
    Prachtig wordt je plaid!Het wordt één groot bloemenfeest!
    Tsja, met de post van tegenwoordig moet je het maar afwachten :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ohhhhh wat mooi! lieve groet Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, wat ben je al ver !!! Heel mooi !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke blog Dinah... en wat een prachtige plaid ben je aan het maken. Van die kleuren wordt een mens toch helemaal vrolijk!
    Ik ga je volgen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. geweldig is ie al zeg ♥♥♥ en wat sneu voor angeline dat haar eerste pakket niet aan kwam....doe je je best en dan dit...er gaat nog al eens wat mis helaas, maar dubbel zo fijn dat het nu wel is aangekomen

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hai Dinah!
    Hij wordt echt heel mooi! Zo gezellig ook!
    Groetjes, Helene

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoe leuker en interessanter de enveloppe, des te eerder zoek! Balen dus. Mooi plaid zeg!
    Groet van de Juffrouw

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh..., wat erg dat die envelop is kwijtgeraak! Dat kan toch zomaar niet...
    Wat een bloemenzee wordt het, Dinah..., zo vrolijk!

    groetjes, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik vind die elke keer opnieuw weer schitterend!
    Wat jammer van die post ... bah!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. je plaid wordt werkelijk schitterend !!

    liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat veel bloemen inmiddels. Prachtig hoor! ♥ Talitha

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ohhh Dinah wat is je plaid al groot zeg!En zoooo mooi en fleurig en dat dan ook nog even tussen alle drukte van het klussen door....knap zeg!Blij dat de enveloppe deze keer wel aangekomen is en ehhh bedankt nog voor je lieve mailtje!;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.