vrijdag 21 december 2012

Photo Challenge op Vrijdag

De laatste Photo Challenge op Vrijdag van 2012....

Kerst!!! Gezelligheid met familie en vrienden maar vooal ook het feest van de geboorte van Jezus. Het verhaal van Jozef en Maria vond ik als klein meisje heel spannend en met mijn levendige fantasie kon ik het hele verhaal beeldend maken. Vooral over jozef vertelde ik aan anderen mensen dat hij mijn opa was omdat mijn opa ook timmerman was en ook heel lang geleden leefde moest dat wel de vader van Jezus zijn. hihihi.
Dus hier mijn foto voor deze week: mijn nieuwe kerststal met Jozef (mijn opa) en Maria en Jezus die dan mijn vader zou moeten zijn. En dat is hij ook........


Doe je ook mee met de Photo Challenge laat je linkje hieronder achter.
Vrijdag 11 Januari beginnen we weer met de Photo Challenge en dan mag je de leukste foto van de feestdagen plaatsen. Dus kinderen met sterretjes, het kerstdiner een mooie levende kerststal of vuurwerk, oliebollen, of.... vul maar in............

Ik wens iedereen hele fijne Kerstdagen toe en een goed uiteinde....
Ik neem een kleine blogpauze maar zal zo nu en dan echt wel iets posten of jullie berichtjes lezen maar dan iets minder actief......


9 opmerkingen:

 1. mooie kerstgroep dinah,ja die heb ik ook gefotograveerd ,gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke stallen hebben jullie :)

  Ik hou het op een kaartje van een paar jaar geleden, het had toen al gesneeuwd voor kerst en ik voelde me toen een beetje creatief dus ging ik aan de slag met Photoshop :)

  Groetjes
  An

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne feestdagen!
  Lekker genieten!

  Groetjes Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. owwwwwwwwwwwwww prachtige beelden zeg ♥
  geniet van je dagen dinah

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk verhaal zeg, over je opa ;) Tja, hoe je als kind dit zelf invult is zo logisch..! Ook alvast fijne Kerstdagen gewenst, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat hebben jouw poppetjes leuke gezichtjes!! Ben normaliter niet zo van de kerststallen, maar deze vind ik heel leuk !!

  Hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling gewenst!! Hoop de volgende keer weer mee te doen met de photo challenge.

  Groetjes, Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kerstgroep!Geniet van je blogpauze en kerstdagen en voor 2013 een sprankelend nieuw jaar toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb jij een geweldige Vader! Fijne en gezegende kerstdagen! Fijn dat we met zn allen het feest van die geboorte mogen en kunnen vieren. Waarschijnlijk zijn we zusjes, want Hij is ook mijn Vader ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jij ook hele fijne kerstdagen gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.