vrijdag 18 augustus 2017

Zomer blogbericht 3

Wat is er nog meer zomer dan lekker fruit. Zelf ben ik niet zo'n hele fruit eter maar als het voor me klaar staat dan val ik aan. Zomer fruit vind ik zo wel lekker, denk aan ananas, mango, meloen, aardbeien, besjes en noem maar op. Tijd voor een nieuw zomer blogbericht over fruit.

foto's heb ik o.a. hier gevonden. 

Ik zie mezelf al lopen met zulke gave zoomerse fruit nagels. Ziet er toch geweldig leuk uit.. Wel een gepriegel om te maken misschien kan ik hulp krijgen. 


Een meloen/aardbei/kiwi pompom maken zoals deze.  Op deze website vond ik dit leuke fruit. Hebben jullie de fruitjurk rage ook nog mee gekregen? Je bijt uit een stuk fruit bv meloen een jurk en maakt dan een foto van iemand met vlak voor de lens het fruit en zo lijkt het net of iemand een fruitjurk aan heeft. erg grappig om te zien. Werd vooral op Instagram gedeeld.


Op Pinterest zijn er mega veel patronen te vinden om fruit te haken. Hier vond ik genoeg voor een hele fruitschaal bij elkaar, zie ook de foto hier boven. 

Zelf heb ik ook eens iets fruitigs gehaakt. Het aardbeien potje, ik had er ook een patroontje van gemaakt. Kijk maar eens hier.


Hier heb ik nog een leuke fruitslinger gevonden die je gratis kan afdrukken en dan uitknippen en ophangen.  Kijk maar eens hier.  er zijn 4 verschillende. Staat gezellig. 

Ik vertelde al dat ik niet een echt fruittype ben maar dat veranderd gelijk als ik deze vorm van fruit zie ;-) Zit ik in Frankrijk toch helemaal op mijn plaats. 

foto van deze blog. 

Ik heb geprobeerd om alle eigenaars van de foto's en diy te vinden, soms is dit niet gelukt. Als de eigenaar zicht meld zal ik alsnog een verwijzing maken of de foto verwijderen. 


En voor wat voor fruit lopen jullie warm? 5 opmerkingen:

 1. Fruitjurk-rage??? Whahahaaa, die is volledig langs mij af gegaan :-)))
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik dacht eerst dat het jouw nagels waren.
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik me ertoe moet zetten om fruit te eten.
  Omdat het gezond is. Maar al zou ik het nooit eten, ik zou het niet missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oww echt zomers zulke nagels!!! ik heb me laten vertellen dat ze dat met een soort stempels doen.. dus niet zo'n gepriegel als je denkt!
  en ja.. die watermeloen rage heb ik wel voorbij zien komen op facebook, maar niet zoveel!
  zelf heb ik nog niet zoveel fruit gehaakt.. maar ook dat staat nog steeds op mijn to do lijstje... ga wel binnenkort een groenteman met kistjes groenten haken !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag de foto van de nagels en dacht ik hoop dat ze uitlegt hoe je dat moet doen! Maar ze zijn niet van jou..... ;-)) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk, fruitig bericht. Die fruitjurken zijn mij echt ontgaan. Klinkt wel grappig.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.