maandag 14 oktober 2013

Op surftocht.

Soms kom je al surfend op de meest grappige site's terecht. Hier vond ik er eentje. De 5 euro markt. Mensen die zichzelf en diensten aanbieden voor 5 euro. Leuk om te lezen wat ze daar voor willen doen. Ik zie wel weinig handwerk activiteiten dus misschien is er iemand die een granny of 2 wil haken voor €5,- of een sleutelhanger???

Of wat dacht je van de ruilen site. Mijn Fender gitaar voor een playstation bv.. Echt leuk om even tussen te snuffelen.

Of deze de weggeef winkel. Tja als je het naar het goed brengt wordt daar ook weer iemand rijker van....

Of deze gratis proefmonsters.. zelf heb ik daar niet echt goede ervaringen mee omdat ze wel erg veel van je willen weten en jaren na je monster nog bestookt wordt met reclame...

Of de gratis af te halen site. voor nog meer spullen die een plekje zoeken.

We bezitten zoveel spullen dat we vaak niet weten wat we er mee moeten doen. Je gooit dan iets wat eigenlijk nog prima werkt of is weg. Naar de stort want op verkoopsites willen ze het niet hebben en soms worden je spullen ook niet bij het goed geaccepteerd. Gratis af te halen is dan nog te veel.... We leven in een rare wereld.
O, ja en om niet geheel in mineur af te sluiten vond ik dit ook nog op het www.
Ik vind dit erg grappig. We eten straks ook spaghetti hahahaha zal ik het proberen??


13 opmerkingen:

 1. Ja wat een spullen hebben we met zn allen over heh, onvoorstelbaar! Hihi zal de volgende keer ook mijn breinaalden erbij pakken als we spaghetti eten hihi
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk al die sites en een mens heeft inderdaad altijd veelsteveel spullen in huis, ik breng spullen vaak naar de kringloop, maar voortaan toch eens eerst soort sites kijken! Thanxx voor de tips! Je kan ook vast wel haken met spaghetti...hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tips! Onze kringloop is onlangs ook weer een stuk voller geworden met 6!!! verhuisdozen vol met spulletjes die wij over hadden. Ik maak ook graag anderen blij met dingen die wij niet meer hoeven..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog een (valse) piano in de aanbieding :-) wie weet misschien kan ik um wel slijten via een site. Spaghetti vorkbreien ha,ha.......

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een inspirerende sites!!!!!

  En .... is je spaghetti sjaal al klaar?
  Of is ie al op???? Hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een inspirerende sites!!!!!

  En .... is je spaghetti sjaal al klaar?
  Of is ie al op???? Hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat zijn idd leuke sites, super dat je ze even deelt. En spaghetti breien...er is vast iemand die dat voor 5 euro wil doen, ha ha ;)

  Fijne avond

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ha ha echt leuke sites om eens langs te surfen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele goede alternatieven die je hier met ons deelt Dinah,de mensen danken alles ook veel te snel af tegenwoordig hoewel je van een kast waar je op 'uitgekeken'bent weer totaal iets anders kan maken bijv. die mooie Annie Sloan verf ;-),zo'n blik is goedkoper als een nieuwe kast,beter voor het mileu en het geeft ,althans voor mij,nog meer voldoening ook als het kopen van een nieuwe kast.

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geloof dat ik van de week ook een keertje spaghetti ga eten. Zal ik er ook stokjes bij geven?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hier in het dorp is er op facebook de weggeefhoek. 4 dames hebben dat georganiseerd en dat loopt als een tierelier, alles = gratis afhalen, men kan erop reageren en dan wordt er geloot. Vooral met kinderspulletjes is het erg in trek. En ja,.. we leven in een wegwerp maatschappij alhoewel de crisis nu ook mensen op andere ideetjes brengt.. :-) dat dan weer wel !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk wat je surfend tegen bent gekomen. Hier staan ook nog wat spullen die weg moeten. Ik ben te lui om ze te ruil of te koop aan te bieden, naar de kringloop gaat sneller.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.