dinsdag 26 februari 2013

Post en dream make share.

De ene verrassing naar de andere vallen hier door de brievenbus. Zo leuk om iets totaal onverwachts te krijgen.

Gister bv viel hier een dikke envelop door de bus. Harry was Wessel net voor en zei, alweer z'n mega envelop voor jou. Hahahaha, die lieverd snapt er niks van. Wessel houd niet zo van post,,,, nou wel van post maar niet van de postbode, nou dat is ook niet helemaal waar, eigenlijk is zijn grootste probleem de herrie die de brievenbus maakt. Zijn grote succes is: dat als hij flink te keer gaat dan neemt de postbode de benen, joepie alweer de postbode weg gejaagd. Ja leer hem dat maar eens af na zoveel successen. Als ik hem zijn gang laat gaan dan blijft er van de envelop niet veel meer over.

De envelop was van Esther, die een tijdje geleden een boekenworm had gewonnen bij mijn give away. De boekenworm heeft zoveel verslind- lust dat hij confetti maak van boeken die uit zijn. En omdat Esther dat een beetje zonde vindt heeft ze het boek naar mij gestuurd. Nou is dat leuk of niet!!! En  daarbij nog een zakje met bewijs ;-) hihihi, ja die boekenworm is me er eentje. Ik heb weer een mooi boek om straks in mijn koffer te doen  en lekker te lezen op mijn vakantieadres. Het lijkt me een ontroerend verhaal over een puppy in oorlogsgebied. Dank je wel Esther voor deze lieve verrassing.
Het boek liefs uit Bagdad een mooie kaart en een zakje met confetti.
Ik doe mee met Dream Make Share. En ik had al een leuke envelop ontvangen en een adres gekregen om iets naar toe  te sturen. Omdat ik Susan niet kende heb ik iets gemaakt wat iedereen wel kan gebruiken. Ik had het er laatst al over dat ik zo dom was geweest om geen foto;s te maken kreeg ik een mailtje/berichtje van Suzan. En nu kan ik jullie dus als nog mijn envelop laten zien. Maar eerst een foto van wat ik kreeg van Annemiek.

Envelop gekregen van Annemieke, een nostalgische inhoud.
Dit is wat ik naar Susan heb gestuurd. Dank je wel Susan voor de foto's
Opschrijfboekje beplakt met papier en een tak hoesje van vilt voor een  potlood + kaartje.
Morgen een update van mijn bloemen plaid. Ja ik heb nog wel wat bloemen kunnen haken tussen al dat schilderen door. hahaha. Maar daar over morgen meer.


11 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke geniet- en verwenpost Dinah! Helemaal geweldig!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne post! Je eigen persoonlijke stempel is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ga ook een keer werk maken van mijn dream make share projectje :) Is vrij moeilijk als je de persoon niet kent :s of er totaal niets van af weet.
  groetjes
  Miss Mustache

  BeantwoordenVerwijderen
 4. houdt post nl in stand is wat er momenteel op blogland gebeurd! Zo leuk allemaal!
  Morgen gaat het mijne weer weg en kiken wat ik dan deze week weer ga ontvangen!
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is tof om post te ontvangen, alleen je hondje Wessel moet er nog aan wennen.
  Nog een fijne avond,
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig toch al die leuke verrassingspost! Die Wessel heeft heel wat te blaffen...hahaha en door wat wij allemaal aan post versturen houden we vast wel wat postbodes aan het werk!! Ik kreeg vandaag ook weer van alles door de bus! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Laat ik nou de eerste 5 regels van je blog denken dat Wessel je man is...
  begreep er al niets van
  hahahahaha
  maar je hebt leuke post ontvangen en verstuurd Dinah :-)
  en een boek van Esther.. ben benieuwd wat je ervan vindt !

  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh fijn weeral, al die heerlijke post! Geniet er van (en vertroetel Wessel maar een beetje, dat arme schaap moet al die postellende maar doorstaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Graag gedaan hoor zegt Susan met twee S'en ;). Leuk is dat hè om leuke post te ontvangen, ik moet nodig vandaag leuke post gaan versturen, lees maken. Maar moet ook nog zoveel anders. Mezelf kennende gaat dit niet allemaal lukken. Och ja we beginnen gewoon bij het begin :). Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super fijne post! Ik zag jouw post al voorbij komen bij Susan. Vind het potlood echt leuk bedacht! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.