vrijdag 1 februari 2013

Photo Challenge op Vrijdag.

Vandaag een foto van Dat hoort niet....
Moeilijke opdracht vond ik het.. Als je buiten loopt dan zie je wel van alles waarvan je denkt dat kan anders. Troep op de straat, hondenpoep,soms heb ik het idee dat ik een soort van Don Quichot ben die als enige de uitwerpselen van mijn hond opruim.
Nee, ik heb een ander probleem en dat is de afvoer. Die lijkt maar niet goed door te lopen en met regelmaat moet ik de ontstopper er bij hebben om de boel weg te laten lopen. Van alles heb ik al geprobeerd maar tot nu toe is het nog niet gelukt om de boel goed te laten weg stromen. En dit probleem heb ik al vanaf het moment dat de keuken geïnstalleerd is. De keuken boer is er zeker 4x voor terug gekomen. Toen leek het goed te zijn maar na een tijdje raakte het weer verstopt.
Binnenkort toch maar weer iemand van de riool dienst erbij halen of dat nieuwe middeltje van de reclame eens proberen........!!!!

Heb je ook een leuke foto gemaakt dan kan je het hier onder delen.

De opdracht voor volgende week vrijdag is oranje. De koningin Beatrix treed af en werd gister 75 jaar. Tijd voor de kleur van Nederland bij hoogtij dagen, de kleur die heel Nedeland bijelkaar brengt. Maar ook een kleur die aangeeft dat we wel wat behoefte hebben aan warmte. ORANJE!!! Het hoeft niet iets met het koningshuis te maken te hebben het gaat om de kleur!!!
5 opmerkingen:

 1. Oeh dat ziet er vervelend uit :-( Ik kan wel uit ervaring zeggen dat het spul van HG echt super goed werkt. Er staat ook niet voor niets op de doos: 'als niets anders meer werkt'. Het bestaat uit 2 flessen die je om beurten in je afvoer moet doen. Hoop voor je dat je vlug een oplossing vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he wat vervelend ,maar wel orgineel ,nou de mijne staat er ook weer .sterkte met de verstopping gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iets wat niet hoort, daar heb ik lang over na zitten denken deze week.. Tot vanmorgen de ketel lekkerij had in de keuken en de vloer dus nat was! Dat hoort natuurlijk niet! Nu wachten op de monteur, die de boel hopelijk kan verhelpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oo, heel vervelend, zo'n afvoer !!! 'k Hoop voor je dat het nog eens goed opgelost wordt !!

  Mijn bijdrage staat er weer, hoor!! Voor de volgende keer moet ik es even goed op zoek, want zoveel oranjes heb ik niet !! :o)!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een afvoer die niet afvoert .... lastig moppie!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.