Pagina's

woensdag 19 mei 2021

kan met bloemen

 Momenteel ben ik veel bloemen in kannen aan het schilderen. Ik vind voorbeelden op Pinterest en teken het na en dan is het schilderen maar. Ik gebruik de techniek inkt en verf. eerst de lijnen met inkt en dan de aquarelverf. Ik gebruik daarvoor een micronpen. Nu had ik daarvan een setje gekocht en nu moet je menen dat ik het setje weer terug kan vinden. Nee dus.  Alles afgezocht maar ik zie ze nergens. Heb jij dat ook wel eens dat je iets niet meer terug te vinden is? Het zijn ook geen goedkope pennen ook. Nou ja... misschien komen ze weer tevoorschijn. 

Het schilderen van bloemen vind ik erg leuk om te doen. eerst kopieerde ik nog andere kunstenaars maar nu vind ik het leuker om mijn eigen gang te gaan. Een andere fase van mijn ontwikkeling als aquarellist. genoeg geschreven ik ga voorbeelden laten zien.   

Niet een kan met bloemen maar een parfumfles met bloemen. 


Nog meer bloemen met vogels.  


9 opmerkingen:

 1. Prachtig zeg. Je hebt echt talent. Ik doe het je niet na.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het zo goed van je dat je gefixeerd blijft op dit aquarelschilderen.. en al doende je eigen stijl ontwikkelt! Ik wil altijd van alles tegelijk en dan kom je nooit ergens:)
  Prachtig al die bloemen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat komt ook omdat ik al een tijdje niet goed kan haken laat staan breien. Ik kijk naar mijn mogelijkheden en dat is iets anders dan moeten kiezen tussen zoveel leuks. Ik wil wel weer proberen te gaan haken want er ligt nog een vest een jaar te wachten om af gemaakt te worden.

   Lieve groet, dinah

   Verwijderen
 3. Prachtig wat een talent heb je. Ik ben steeds weer verrast

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige schilderijen heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi... knap dat je dat kunt...

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.