Wist je trouwens dat het een eetbare plant is? Je kunt zowel de bloemen als het blad eten.Lekker door de salade of rijst koeken en pesto er van maken. Recepten vind je hier.
Prachtig die kleur oranje met het zwart van de lijst. Oranje is niet mijn favoriete kleur maar zo vind ik het toch wel erg mooi.
Meer Fleur en kleur vind je een sneller kloppend hart van Veronique.
Wat er van staat ziet er ook nog erg mooi uit. Hij valt nu dus nog wel op als één van de laatste bloeiers. Zo te lezen kan hij ook in veel recepten gebruikt worden.
BeantwoordenVerwijderenGroetjes,
prachtige foto's heb je gemaakt ♥ en dank je wel voor de recepten altijd leuk
BeantwoordenVerwijderenlieve groet jenneke
Mooie foto's meis!!!!
BeantwoordenVerwijderenEen geslaagde fleur en kleur op deze grijze dag!
Prachtig! Maar ik beleef er toch meer plezier aan door er naar te kijken dan door hem op te eten :-)
BeantwoordenVerwijderenO helemaal leuk die link en de tip. Ik heb nl ook die kers staan.
BeantwoordenVerwijderenMooie foto's!!!
BeantwoordenVerwijderenGroet Dinaz ♥
Hallo Dinah,
BeantwoordenVerwijderenIk zag dat je volger bent geworden van mijn blog! Gezellig!
Ik vind jou blog ook erg gezellig en heb me aangemeld als volger!
Liefs, Juliëtte
Prachtig !!!
BeantwoordenVerwijderenWow, wat een schitterende plant en prachtige foto's!
BeantwoordenVerwijderen