maandag 1 oktober 2012

Een nieuw behangetje

Net zoals in huis vind ik het leuk om mijn virtuele huiskamer zo nu en dan van een nieuw behangetje te voorzien. Dit keer heb ik gekozen voor een behangetje met vogeltjes en bloemen en een iets andere kleur voor de tekst. Ik houd nu eenmaal van verandering.

Ik ben al iets verder gekomen met mijn haakproject. Maar vandaag, morgen en overmorgen zitten we weer in de rommel. Vanmiddag hebben we geulen in de tuin zitten graven en hebben we de bestrating weg gehaald waar de stroomkabel langs moet. Ook heb ik struiken moeten snoeien om er langs te kunnen. Vanavond gaan we de kelder en de bijkeuken en washok leeg halen. Morgen komt namelijk de elektricien om de kabel definitief aan te leggen.  Nou ja zo heeft ieder nadeel z'n voordeel en heb ik het onkruid gelijk ook weg gehaald. Woensdag wordt ook alles geveegd en schoongepoetst en dan hoef ik de hele winter niet meer om te kijken naar de tuin. O, ja de bloembollen moeten ook de tuin weer in. Dat kan woensdag gelijk ook.  Voorlopig is de halve week weer gevuld. Ik hoop dat mijn oven het woensdag ook weer doet want ik wil graag weer eens wat bakken.

En nog iets vervelends.... ik krijg iedere keer een melding dat ik geen foto's meer mag plaatsen :-(. Nu heb ik bij picasa al wat foto's weg gehaald maar ik zag her en der dat ik ook foto's heb weggehaald die eigenlijk niet weg mochten...... Het blijft een wondere wereld dat blog land....

Een hele fijne week.


8 opmerkingen:

 1. Ja diecomputers zijn leuk zolang alles soepel gaat ik weet er alles van hi hi ,maar dit is wel vervelend voor je hoop dat het weer goed komt, sterkte met de rommel Gr. Marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. succes met alles dinah!!!!!! en i love youre new behangetje ♥
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes deze week met alle kabel narigheid..en de rommel en rompslomp er omheen...maar één troost, als alles straks klaar is, is alles weer schoon, opgeruimd, gepoetst...en de tuin is ook gelijk weer winter klaar!
  En ja dat met die foto's heb ik ook al eerder voorbij zien komen, Gerry, van het blog "Merel Viool" kan je daarbij 'zeer' waarschijnlijk wel verder helpen!

  Een fijne avond verder, en groetjes, Marianne!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou je mag bij mij ook wel behangen hoor..hihi zie er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi behangetje en jammer van de foto's want nu verschijnen er van die zwarte vlakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je foto's op Picasa verkleinen naar max 800 pixels langs de langste zijde. Dan mag je onbeperkt plaatsen.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klopt, dat heeft te maken met het maximale aantal pixels dat je gratis mag plaatsen. In plaats van foto's weghalen, kun je de nieuwe foto's die je wil plaatsen ook eerst verkleinen naar (ik dacht) 500 pixels (dat doe ik bij Paint) en als je ze daarna plaatst is er niks aan de hand. Of je moet pixels bijkopen, maar da's ook zo zonde van je centen... Leuk behangetje ook, gezellig zo!! Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.