donderdag 18 oktober 2018

Dromerige sjaal eindelijk af.

De sjaal is al even af maar ik had hem in een doos gestopt en opgeborgen i.v.m. de verkoop van ons huis. Je moet dan je hele huis zo leeg als mogelijk maken en opruimen, opruimen en nog eens opruimen. Nu we dan bijna zo ver zijn dat ons huis "onder voorbehoud"verkocht is kan ik weer wat spullen terug gaan zetten. Niet te veel natuurlijk want over niet al te lange tijd moet ik alles weer inpakken om te verhuizen. Ik snap nu waarom verhuizen in de top 3 staat van stress momenten in je leven. Pffff wat een werk.


Dit is dan ook de reden dat het hier een beetje stil is . Ik zal toch proberen om zo nu en dan even iets van me te laten horen. Maar ik beloof niks.. Ik heb normaal al erg weinig energie door mijn ziekte en gebruik dat nu zo veel als mogelijk voor de zaken die echt nodig zijn. Ook lees ik jullie blogberichtjes niet zo vaak als ik zou willen..


De dromerige sjaal ik begon daarmee zo rond de voorjaarsvakantie die wij doorbrachten in Italië. klik hier. Het patroon zelf is een beetje saai, vandaar dat het ook niet echt snel ging want ik miste een uitdaging. Ik vind de sjaal wel mooi met die kleine schuine blokjes. Ik gebruikte dunnen garen dan voorgeschreven en dan gaat het ook iets minder snel. De kleuren vind ik ook erg mooi en dat verloop van grijs, crème en zeegroen vind ik prachtig.


Ik ga deze sjaal in mijn winkeltje zetten want ik begin met een andere sjaal en heb nog zoveel mooie sjaals die ik  graag draag.

O,ja bij mijn vorige post gaf ik zaadjes weg. Ik heb onder de reacties geschreven wie er een zakje met zaadjes zou krijgen als ze mij een mailtje zouden sturen maar niemand heeft gereageerd. jammer...

Vinden jullie verhuizen ook stressvol en heb je nog een goede tip om het hoofd koel te houden of een tip om de verhuizing soepel te laten verlopen dan hoor ik dat graag.


12 opmerkingen:

 1. Ik vond het al zo stilletjes op je blog, verhuizen kost inderdaad een berg energie. Wij zijn ruim twee jaar geleden verhuisd, er zat maar 14 dagen tussen de koop- en verkoop van ons huis. Dus het was aanpoten. Ik zou zeggen, opruimen, opruimen en nog eens opruimen, sla geen enkele hulp af, kook voor meerdere keren tegelijk zodat je zo iets kan opwarmen en neem toch vooral je rust, ik deed 's avonds na 20.00 uur echt niets meer. Succes en ik hoop heel veel woonplezier in jullie nieuwe huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het voordeel van verhuizen is wel dat je lekker veel spullen opruimt en wegdoet. Maar wel kaal en ongezellig.
  En een haakwerkje mag toch niet ontbreken in de kamer.
  Je sjaal is prachtig geworden. Sterkte met de verhuizing.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Owwww... Ik ben een tijdje weggeweest uit Blogland en lees nu over je verhuizing. Ik kan je helaas niet met tips helpen, ik zou minimaal zo in de stress zitten als jij. Er mag vanalles veranderen, maar mijn thuisbasis.... Maar jullie gaan het vast inruilen voor iets anders moois?
  Prachtige sjaal!
  Lieve groetjes en veel succes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verhuizen kost energie heel veel succes en je sjaal is weer een juweeltje geworden.en ik ga even terug lezen loop een paar dagen achter liefs Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb schijnbaar een poosje jou blog gemist. Hebben een zieke in huis en we moeten nog wennen aan het idee en ons manier van leven aanpassen. Maar dat gaat wel goed komen.
  Mooie sjaal en succes met opruimen.
  Bij mij begint het ook steeds meer te kriebelen om de boel in de verkoop te gooien. Eerst huis oudste dochter af...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Verhuizen, wij deden het 14 jaar geleden en vonden het toen leuk. Nu zou ik er meer tegenop zien. Maar als je eenmaal op je nieuwe stek zit en alles weer op orde is geniet je weer volop. Begin tijdig met inpakken, is ongezellig, maar ook minder stress.
  Je sjaal is prachtig geworden., mooie kleuren.
  Ik heb teruggekeken naaar je vorige post en zag dat je bij mij ook gereageerd had. Ik heb die niet gezien, kijk nooit terug bij oudere posten waar ik al op gereageerd heb en heb er ook geen melding van gehad. Dus sorry voor het niet reageren.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een lekkere warme en mooie wintersjaal Dinah ...
  Nu nog verhuis perikels maar straks genieten van een nieuw gezellig nestje ...
  Fijn weekend ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Dinah,
  Ik kan mij voorstellen dat het behoorlijk stressvol is, hoewel ik nog nooit verhuisd ben.
  Wat een ontzettend mooie sjaal. Echt geweldig.
  Fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk dat jullie huis zo goed als verkocht is! Wat gedoe hè om alles spic en span te houden als er steeds kijkers komen. Je voelt bijna niet meer dat het je eigen huis is..
  Prachtige sjaal heb je gemaakt, daar ga je veel plezier van krijgen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I love your posts and everything looks wonderful. I love your idea thanks for sharing.
  หนังไซไฟ

  BeantwoordenVerwijderen
 11. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog,
  I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density,
  which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  gclub

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.