woensdag 1 augustus 2018

Vakantie post.stokken.


In mijn bericht over het macramé wandkleed vertelde ik dat ik altijd wel iets mee neem uit de natuur van mijn vakantie adres. Meestal vind ik iets en denk oh daar kan ik wel iets mee. Het lijkt me leuk om jullie in de vakantie iets te laten zien wat voor leuks je met deze materialen kunt doen.
Foto 1 een hanger van kleine houtjes. Foto 2 een mooie stok met daaraan veren van macramé, volgens mij de hit van dit moment. Je ziet ze echt overal maar ja ze zijn dan ook erg leuk. 

vandaag de stokken. In mijn hal staat een vrij grote dikke berkenstok die ik nee nam van mijn vakantie in Limburg. Moet dat mee zei mijn man? Dat vieze ding. Ja dus en nu staat hij daar mooi te zijn in mijn hal. Lekker stoer en voor de rest heeft het helemaal niet veel nodig.

Maar je kan ook hele leuke andere dingen maken. Kijk maar. Even ter informatie dit zijn niet mijn foto's of maaksels. De foto's komen van Pinterest en staan op mijn Pinterest bord ZOMER. Daar vind je ook de mensen waarvan de ideeën zijn.

Foto 1 weer een mooie stok met daaraan kleine potjes van glas met wat groen, ook leuk met bloemen.  Foto 2 die vind ik zo leuk kleine zeilbootjes gemaakt van driftwood en stof. Heel zomers.

In de volgende post gaat het over stenen. 

Fijne vakantie. 


8 opmerkingen:

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.