zaterdag 14 maart 2015

Mollie makes boek give away

Ook deze week  geef ik weer iets weg.
Ik zag dit boek en dacht gelijk dat dit een leuke give away zou zijn voor mijn weg geef maand.


Ik heb iets met vogels, ik fotografeer ze graag en in mijn freubel  werken komen ze regelmatig terug. Ik zou zelf ook  graag een vogel willen zijn . Lijkt me geweldig om de hele dag van tak naar tak te vliegen en te zweven door de lucht. En op de hoogste top heen en weer wiegen. En zingen uit volle borst. hahahaha.



 Het boek van Mollie Makes BIRDS staat vol met leuke DIY van vogels. gemaakt van papier of vilt, er wordt uitgelegd hoe je een stempel kan maken, borduren, breien, naaien,vilten, en natuurlijk haken en nog veel meer..



Voor iedere creatieveling staat er wel iets in.
Een erg leuk boek om geinspireerd te worden tot het maken van leuke en mooie vogels.

Wat moet je er voor doen:

* Een reactie hieronder en vertel welke vogel jij zou willen zijn...
* Je mag de give away delen (gebruik de onderste foto)
* Ik vind het leuk als je mij wilt blijven volgen.


 De laaste zondag van de maand Maart maak ik bekent wie er gewonnen hebben.

PS: heb je de andere give aways gemist kijk dan hier en hier.




38 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend leuke giveaway weer! Ik zou wel een puffin willen zijn; kleurrijk, grappig en hij kan vliegen én zwemmen! :-))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Papegaaiduiker is trouwens de juiste (Nederlandse) naam :-))

      Verwijderen
  2. Leuk! Ik zou best een gans willen zijn. Gakkend door het leven en over de wereld trekken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohw met deze wil ik wel graag meedoen. Ik zou denk ik door het leven willen gaan als een ijsvogeltje. Uniek, kleurrijk, klein en niet overal te vinden. Vooral bij het water, waar ik nu ook al gek op ben. Schippersdochter dus water zal altijd blijven trekken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gave give away ik maak graag kans. Ik zou wel een roodborstje willen zijn omdat het vogeltje is zoals ik ben nieuwsgierig en goed van vertrouwen het wordt ook wel gezien als een brutaal vogeltje en dat zou weleens wat meer willen zijn omdat me nu doordat ik te goed ben van vertrouwen me dingen gebeuren die ik eigenlijk niet wil. Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke Give Away! Ik waag graag een kansje en doe gezellig mee!

    Fijn weekend! Groetjes, Vera

    P.S. Leuk dat je het blog van mam en mij bent gaan volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk! Ik doe graag mee. Het beeld dat een arend z'n jong opvangt tijdens leren vliegen vind ik altijd erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een leuk idee. Een winterkoninkje lijkt me op dit moment wel wat. Vorig jaar broedde er een paartje in ons tuinhuisje.
    We hebben het een poosje niet kunnen gebruiken, met liefde afgestaan, maar wel alles gevolgd. Vermakelijk om te zien. Als de jongen uitvliegen zijn ze net zo groot als hun ouders. Maar qua kleur is een ijsvogeltje beter. Ik doe graag mee aan je give away. Goed weekend, groetjes, Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een ontzettend leuke give away! Ik doe heel graag mee. Welke vogel ik zou willen zijn? Hmmmm....ik denk een kleurrijke vogel ergens op een tropisch eiland :). Ik zie mezelf (als vogel dan) al helemaal zitten. Hihihi...Fijn weekend nog! Groetjes, Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke give-away! Ik zou graag meedoen! Ik zou denk ik het liefst een baby uil zou willen, die zijn zo schattig! Ook al vind ik volwasse uilen iets minder, dus dan maar een tijdelijk opvang centrum voor ouderloze jonge uiltje. :)
    groetjes Katrien

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Als ik mocht kiezen dan wou ik wel een ooievaar zijn, het fabeltje dat die baby's brengt interesseert me wel ;-)
    groetjes Sofie
    Ik zal je actie ook delen op mijn blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik zou graag een adelaar zijn, grote vleugels en verre reizen.
    Leuke give-away, ik doe graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dit is een leuke give-away, heb nog maar net jouw blog ontdekt.
    Ik zou kiezen voor een papegaai, een mooie kleurrijke vogel.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke give away ,ben zelf ook gek op vogels ,kies voor de merel die zijn hoogste lied zingt .

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Via via kwam ik bij je give away! Och, ik waag graag een kansje. Toevallig heb ik dit boek net ingepakt als cadeautje voor mijn knutselbezoek morgen (hopelijk wordt er niet meegelezen ;-))
    Ik twijfelde de hele tijd...zal ik ook een voor mezelf kopen...zal ik wel...zal ik niet. Daarom hoop ik op een exemplaar voor mezelf.

    Merel schiet me als eerste te binnen, onopvallend, maar toch herkenbaar.

    Groeten Anita
    (Anita's dagboek)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. O wat een leuk boekje! Ik ben ook gek op vogels. Al jaren lid van de vogelbescherming. Ik zou wel een adelaar willen zijn, het lijkt me prachtig om over die hoge bergen te vliegen! Groetjes Marie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke give away!!! Het eerste volgeltje wat te binnen schiet is de mus omdat je die hier zoveel ziet en het gewoon schattige kleine brutale diertjes zijn ❤️

    Lieve groetjes Henrike

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een super leuke give away!! Ik doe natuurlijk graag mee. Er staan altijd zoveel leuke dingen om te doen!

    Liefs,
    Stefanie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hey lieverd ik zag je give away gisteren al toen je hem net had gepost en er nog geen reacties waren. Ik laat die lekker aan me voorbijgaan, heb eerlijk gezegd niet zoveel met vogels en duik al weg als een parkiet of wat dan ook op me af komt vliegen. En creatief zijn ermee gaat me ook niet lukken hihi, krijg mijn eigen dingen die ik wil doen nog niet gedaan...maar daarintegen ben ik wel bezig om mijn garderobe (klinkt deftig) te verkopen om mijn Tante Betsy verslaving in stand te houden hihi. Gisteren weer eentje gescoord :p hihihi. Dikke knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. leuke ''geef t weg''! word altijd vrolijk van t gekwetter van de vogeltjes, vooral op mn vrijwilligerswerk, vlakbij staat een huisje vol met parkietjes,agaponnissen en zo wat kunnen die lekker kwebbelen zeg en toeteren! thuis in de tuin is het koolmees stelletje mn favoriet! groetjes mar

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik waag graag een kans! Ik zou graag een roodborstje willen zijn. Ik kan zo genieten van deze vogeltjes in mijn tuin die ondersteboven aan de netjes vogelvoer hangen. Deze kleintjes kunnen zich ook makkelijk verschuilen in struiken en bomen. En als ik het boek mocht winnen dan maak ik daar een vogel uit en geef deze aan een cliënt waar ik kom, die werkelijk dol is op foto's maar door ernstige COPD niet meer in staat is om naar buiten te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een leuke blog heb je! Door je reactie op mijn blog heb ik je gevonden. Lekker afwisselend. Ik kan me voorstellen dat je gecharmeerd bent van vogels, want die passen ook goed in de creatieve wereld. Ik hou van ijsvogels!
    Groeten van Margriet

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik zou een duif willen zijn. Vrede brengen en genieten van de vrijheid in de lucht.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi, wat een leuke give away. Maar eigenlijk is al veel gras voor mijn voeten weggemaaid, in voorgaande reacties. Daarom kies ik voor een dier dat ik zo mooi vind, dat ik laatst met mijn kralenweefraam er een ketting van heb gemaakt: een pauw! (Zie http://diydiva.nl/technieken/kralen/pauwenketting-patroon-en-tips/)
    Groetjes,
    Mar10.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Dinah, dankjewel voor je reactie op mijn blog. Ik kende jouw blog nog niet en ga dan ook eens rustig de tijd nemen om er doorheen te lezen/kijken. Ik ben ook gek op vogels, maar of ik er één zou willen zijn ? Nee dat geloof ik niet. Ik voel me met mijn beide benen op de grond toch wel erg lekker. Waar ik nu wel, ontzettend van kan genieten zijn de zingende vogels in deze tijd van het jaar.
    Hartelijke groetjes marja

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Dinah,

    Ik kom hier via via, en heb me zojuist als volger aangemeld. Wat een leuke ideeën hier! Ik ga je blog binnekort eens uitgebreid bekijken.
    Ik doe graag mee met de give away...
    ik heb (ook) iets met vogels....als ik een een vogel zou mogen kiezen, zou ik denk ik wel een duif willen zijn. Ik vind dat een mooie, lief uitziende vogel en het koeren van duiven vind ik heerlijk om te horen. Roodborstjes zijn ook favoriet.
    Je bent ook van harte welkom op mijn blog...
    fijne dag!


    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hola Dina, me encantan los pájaros y por lo tanto tu regalo. Me gustaría ser un canario por lo bien que cantan y por el color tan bonito que tienen.
    Saludos y buen día.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hoi Dinah
    bedankt voor je reactie op mijn blog en dat terwijl ik zelden nog op blog aanwezig ben. Het lukt me gewoon niet alles bij te houden! En je nodigde me uit voor je give away. Wat lief! Ik heb veel met vogels en dat komt door mijn dochter die er gek op is. Ze heeft een tam parkietje die ze vol geduld van alles heeft geleerd. So cute! Dus mijn keuze: een mooi kleurig parkietje.
    Groetjes Talitha ( lief en mooi)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ja, leuk, deze actie van jou. Het boek is inderdaad leuk, ik heb 'm! Ik doe dus niet mee, meer kans voor iemand anders :-)
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Via via via kom ik op jou blog terecht. Ik werd vrolijk van jou banner en besloot verder te lezen.
    En nu heb je ook nog een give-away. Wat een gelukje. Ik doe graag mee en ga je zeker volgen. XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat heb je toch ook een gouden hartje zeg met je leuke boek give away!Je verwent ze Dinah!Het is een erg leuk boekje wat je vergeeft daar zal de winnaar veel plezier van hebben!

    lieve groetjes
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een mooie give - away heb je weer ,ik doe graag mee >
    groetjes ,Geertje

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een mooie give - away heb je weer ,ik doe graag mee >
    groetjes ,Geertje

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een leuke Give Away! Ik doe graag mee! Ik ben ook gek op vogels. Dit is dan ook mijn favoriet seizoen. Heerlijk 's ochtends wakker worden met al dat gefluit! Fijn weekend!

    Groetjes van Ellebel

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Leuke give away! En ook ik doe graag mee.... wand ik hou ook van vogeltjes. Ik zou graag een paradijsvogeltje zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Give away gesloten

    Lieve groet dinah

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.