donderdag 5 februari 2015

Vingerloze handschoenen. katjes.

Het patroon van deze vingerloze handschoenen had ik opgeslagen op mijn pinterest. Ze zijn van Ingthings en zo gemakkelijk om te haken, maar op de een of andere manier kregen andere projecten altijd voorrang. Nu had ik nog wat wolletjes liggen die ik gehaald had bij de Zeeman : Nigar in een wol met acryl garen heerlijk zacht en lekker dik en zeer geschikt voor deze heerlijk warme katjes. Omdat dit garen vrij dik is heb ik het patroon iets aangepast en heb ik minder toeren gehaakt dan is aangegeven. Je kunt dit heel gemakkelijk zelf bepalen door de katjes even te passen. Verder blijft het patroon hetzelfde.


Omdat ik de katjes toch wel iets te saai vond heb ik er een hartje opgehaakt en het patroon van het hartje vind je op mijn blog namelijk hier. Het hartje staat er in 3 verschillende afmetingen op en dus geschikt voor veel projecten. En al helemaal leuk voor 14 februari valentijnsdag.  Vanaf nu geen koude handen meer.


Vingerloze handschoenen van Ingthings vind je hier
Hartjes in 3 afmetingen patroon van mezelf  vind je hier.


10 opmerkingen:

  1. Erg leuk geworden en handig die vingerloze handschoenen ,eigelijk rare naam als je er over nadenkt want juis je vingers kan je dan goed gebruiken,...ha ha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi hoor. En met dit weer heerlijk warm.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat zijn dat mooitjes! Goed van je dat je jezelf lekker verwend met een paar mooie zelfgemaakte vingerloze handschoentjes. Dikke knuff...op een nieuwe blogpost moet je nog even wachten want mijn hoofd zit vol...met snot ;). Dikke knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze zijn prachtig! Leuk dat het er nu toch eindelijk is van gekomen om ze te maken...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk warm, lijkt mij en nog leuk ook! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vind ze erg leuk geworden en ze zien er zoooo lekker warm en mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.