vrijdag 27 februari 2015

My Best Fit - Pop Music Audio - BEAT100

My Best Fit - Pop Music Audio - BEAT100Heb ik jullie dit ooit laten horen?

Dit is het liedje wat Harry (mijn echtgenoot) schreef voor mij op onze huwelijksdag.

Mijn lied werd gedraaid na afloop van de ceremonie.

Toen ik Harry bijna 8 jaar geleden voor het eerst ontmoette opperde ik dat het wel erg romantische zou zijn als hij een liedje voor mij zou schrijven. Ik heb er lang op moeten wachten maar na 7 jaar en op deze speciale dag was het dan over.
Mijn man is Gitaarleraar, Singer, Songwriter. Je kan via beat100 stemmen op mijn liedje. Op de foto die gemaakt is in het van Heek park zie je dat de gitaar ook mee gaat, het is losmakend met ons leven. We hebben nog samen een live optreden gegeven met slechts een zwerver als toehoorder. We kregen zelfs applause. een dag om nooit meer te vergeten....
12 opmerkingen:

 1. een liedje speciaal voor jou ,das romantisch ,het is hele mooie trouw foto ,ik zal kijken hoe ik kan stemmen fijn weekend : )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. of heb je een link waar ik kan stemmen ?

   Verwijderen
  2. Boven aan staat de link naar het liedje en kun je op de knop vote drukken...

   Verwijderen
 2. Wat een eer en super romantisch ,ook erg lief

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig en wat een fantastische foto!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wow dat is wel heel bijzonder als je man, nou ja toen nog toekomstige man ;) een liedje voor je maakt. En dan ook nog voor jullie huwelijksdag! Prachtig! Mooie stem heeft hij, maarreh ben jij die hoge stem?
  En die foto is echt prachtig daar lekker in het park. Heerlijk romantisch...nou ja met fotograaf erbij hihi. Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. DIe hoge stem ben ik niet. Kon ook niet want ik hoorde het liedje pas toen het af was. Maar lief he. Speel het ook regelmatig af. Het gaat over hoe we elkaar hebben ontmoet. Via intternet.En we woonde hemelsbreed nog geen 300 meter bij elkaar vandaan. Zo grappig.. We hebben met hetmaken vand e foto's heel veel lol gehad. We zijn ook nog in een parkeergarage geweest daar hadden ze allemaal grafitti van muziekinstrumenten op de muren. Past precies bij ons...

   Verwijderen
 5. Dat is een prachtig lied Dinah en een hele speciale herinnering aan jullie trouwdag.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig dinah...bedankt voor het delen van dit...veel liefs en nog een fijne weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk verhaal en een geweldig lied!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Dinah! Wat leuk dat je man een lied gemaakt hebt voor jou! Via jouw reactie op mijn blog ben ik hier terecht gekomen en ontdek op youtube nog meer videoclips van je man met gitaarmuziek ,gitaarlessen en liedjes hoe je die moet spelen! gaaf zeg! ik zing en speel ook graag gitaar! Ik kan altijd nog meer leren! Sinds ander half jaar speel ik weer, heb het vroeger veel gedaan! Ik had nooit gedacht dat ik het zo weer zou oppakken! Ik ben dol op mooie liedjes, sing a songwriter liedjes etc. Liefs groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt. zitten al vrij oude video's bij en die an Anouk is het best bekeken. De meeste filmpjes heb ik gemaakt. We lachen dan wat af want er gaat ook regelmatig iets mis :-) Wat leuk dat je het gitaarspelen weer hebt opgepakt. Muziek maken is zo leuk. Ik ben zelf begonnen met ukelele maar dat is best moeilijk met die kromme vingers van mij..

   Lieve groet, dinah

   Verwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.