zondag 23 juni 2013

De Buhne op!!


Gister avond was het dan zo ver, de leerlingen van Harry mochten de Bühne op om te laten horen wat ze geleerd hebben in de afgelopen tijd. Voor degene die het nog niet weten mijn man is gitaarleraar en een keer per jaar organiseren we een  uitvoeringsavond. Daar ben je behoorlijk druk mee maar het is zo leuk om te doen en dan zie je al die trotse ouders, oma's en opa's broertjes en zusjes, enz. genieten van het optreden van hun kind. Het is de moeite dubbel waard.

Ik kan nog niet heel veel van de avond laten zien want er zijn heel veel foto's, filmpjes en wat dan ook meer gemaakt maar mijn toestel liet het afweten.. Ik heb een paar filmpjes kunnen schieten en daar heb ik dan wat foto's van gemaakt. Maar het gaat goed komen. Ik wou jullie in ieder geval even iets laten zien.

Harry had ook een zangeres uitgenodigd die moest ergens bij Rotterdam vandaan komen. Het meisje, ze is pas 16jaar, heeft meegedaan met X-factor (de editie die nu nog gaande is). Ze deed mee bij Ali B maar die vond het nodig om, na dat ze door was, toch nog anders te kiezen. Harry volgde Karlijn al langere tijd op You Tube en heeft haar uitgenodigd om te komen zingen, en dat wou ze. Wat kan dat meisje mooi zingen, echt prachtig en ze was dan ook een van de sterren op de Bühne samen met al die anderen die les volgen bij Harry.

Hier een aantal foto's, later meer. Wil je meer weten van Harry en zijn gitaarlessen dan kun je hem ook vinden op YouTube en zijn website. Voor Karlijn haar YouTube kanaal klik hier.

Harry
 Harry en Karlijn.

Hier een fimpje van vorige jaar waarin Harry samen met Frederique,een leerling, het liedje Time in A Bottle speelt en zingt.
Er komen nog filmpje van dit jaar, daarvoor nog even geduld.

6 opmerkingen:

 1. Leuk hoor ,en leuk filmpje ,heerlijke muziek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt helemaal goed dit!

  Liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jemig een topavond, wat enorm leuk zeg
  ook voor die zangerers ( ik wist meteen wie het was )

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor! En het klinkt heel mooi!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, zal een geweldige avond geweest zijn. Fijn dat jouw man gitaarleraar is!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.