zondag 7 oktober 2012

Leuke dingen

Er zijn tig dingen aan de gang.

Bij Grietje kun je mee doen aan een CrochetAlong, Ieder week een patroontje voor een petit fourtje, zo schattig. Ze is al begonnen met een chocolade cupje met aardbeiencreme. Zie ook de button aan de rechterkant. Klik daarop en je komt direct bij grietje.

Ik ben sowieso druk met haken want ik doe ook mee met Biene Bien mega swap. 36 mensen doen mee!! En iedereen heeft inmiddels de naam van zijn swapmaatje gekregen, dus ik ook. Ik kan er nog niet zo heel veel over zeggen maar ik denk dat eind deze week mijn swap presentje klaar is om te versturen. Zo spannend want ik mag iets haken voor iemand die het haken behoorlijk onder de knie heeft en ik ben slechts een beginner. Het wordt met heel veel liefde gehaakt moet je maar denken en ik doe heel erg mijn best om er iets moois van te maken in de kleur van mijn swapmaatje.

En dan werd er een mand samengesteld door Moos voor Linda die in het ziekenhuis ligt te herstellen van een beroerte.De mand wordt nu bij haar man gebracht. Iets van 30 kleine cadeautjes om haar een hart onder de riem te steken. En ik ben het met Moos eens die schrijft :

"Hoezo alleen maar "virtueel bloggen"????
Jullie zien hier het schitterende resultaat van betrokkenheid en warme wensen voor iemand die het even hard nodig heeft!!!!
"
 
 
En dan nog dit:
* Ik zit er nog aan te denken om mee te doen aan de kerstswap.... van Valerie. Je kunt je nog opgeven tot 31 Oktober.
* Ik heb me aangemeld bij Ravelry, pffff wat je daar wel niet ziet, het is te veel om op te noemen. Ik heb zelf 3 patronen toegevoegd.
* Ik heb me aangemeld bij Pinterest. Ook al z'n mega wereld maar dan van plaatjes.
 
Ja en dan haak ik nog aan mijn haakproject die door de swap even op een laag pitje staat en heb ik naast dit alles ook nog een gewoon leven. Echt waar ;-) En dat gewone leven betekende werken in de tuin en de bestrating weer terug leggen. Ach het is geen straf met dit prachtige najaar weer. Fijn weekend nog.
 
 

 


17 opmerkingen:

  1. Hihi, ook al op zoek naar een paar blikken tijd?
    Ik ben benieuwd wat jij voor de swap hebt gemaakt; ik ben ook nog even bezig, maar het lukt wel aardig.
    Die mand voor Linda is super, daar gaat ze vast van genieten. Erg lief van Monique om dit te organiseren.
    Wat een heerlijk weer vandaag ja! Wij zijn ook lekker naar buiten gegaan, binnen zitten kunnen we vast nog genoeg ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga mijn swap eind volgende week versturen, mijn swapmaatje moet nog even geduld oefenen. Leuk dat je mijn Kerst SWAP vermeld en je bent natuurlijk welkom hé!!!
    Nog een gezellige avond, lieve groeten Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je bent lekker bezig meis...en dat van dei swap zal vast wel goed komen..net wat je zegt het is met liefde gemaakt. Vind het erg leuk die swap..die van mij is ook bijna klaar. Je bent een druk baasje maar volgens mij zijn alle vrea mensen dat. Er is altijd wel iets wat leuk is en wat nog moet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat enig die leuke chocolade petite four, en wat zal dat geweldig staan...als de étagere, over een maandje vol ligt met allemaal van die kleintjes, in verschillende kleurtjes, en vormen.
    En wat een 'prachtig' gebaar, die mand met 30 lieve cadeautjes, voor een medeblogster, die van een beroerte, ligt te herstellen in het ziekenhuis!
    Daar zal ze vast heeeeeeel erg blij mee zijn...en haar goed doen, te mogen weten...dat er 'zo' aan haar gedacht wordt!

    Een fijne avond, en groetjes, Marianne.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. http://pinterest.com/jenneke68/ ahhhhhhhhhhhhh zoek me op en dan kom ik jou ook volgen ☺

    ooooooh en linda zal wel erg blij zijn met wat monique op poten heeft gezet, we hebben met zijn allen toch maar mooi die mand vol gekregen. geweldig

    succes met de afronding van je swap.....de mijne beland morgen of uiterlijk overmorgen bij.........
    enne doe mee met valerie whaaaaa misschien treffen 2 beginnelingen elkaar dan wel ☺

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. nou jenneke schaam je.......ik vind je cupcake het EINDE ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga je zeker even op zoeken. Die cupcake moet ik nog maken;-) de foto heb ik ff van Grietje geleend.
      Zou wel leuk zijn als we voor elkaar iets moesten maken, ik denk wel dat ik mee ga doen hoor!!! Wordt de kans weer iets groter van hahaha....

      Verwijderen
  7. Nou Dinah ook jij verveelt je niet ,ben ook maar even mee gaan haken en die swaps zijn ook erg aantrekkelijk ,de mand is een supere opsteker denk dat ze er blij mee is blij dat we met elkaar zulke dingen doen Gr. Marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat wordt druk bij je ;o) maar wel erg leuk ....en dan dat kleine cup-cakeje ,zo schattig.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wel druk misschien, maar met zeer leuke resultaten. Als het dan weer af is kan het grote genieten van je handgemaakte werken beginnen.

    Groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik was helemaal vergeten dat ik ook nog sokken aan het breien ben voor Harry. Schiet ook echt helemaal niet op, want het garen is zo dun..... en ik zou Harry ook nog gaan breien, je weet we van het boek poppen breien van Carlos en Arne. Over druk gesproken......
    Het gaat helemaal goed komen hoor!!!

    Alvast een goed begin van de week.
    groetjes,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk die petit fourtjes crochet along. Jammer dat ik die oproep van de mand voor Linda gemist heb. Wat zal ze daar van opkijken.
    Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Al die leuke berichten... Ik denk dat ik ook ga meedoen aan die petit-four dingetjes.

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Marloes was ook al bezig met de petit fourtjes. 'k Ga toch maar es even kijken, denk ik !! :o)!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. leuk joh dat je ook meedoet zoveel werk was het nu ook weer niet ,ben gek op die dingen die we met zijn alle doen hi hi gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh zo lief voor Linda!! Jammer dat ik het niet gezien had, anders had ik ook wel iets opgestuurd. Zal ze wel heel erg leuk vinden!

    Link je even je pinterest? Dan kan ik je ook toevoegen ^_^

    En mocht je ergens een "potteke tijd" teveel hebben - wat ik betwijfel met al die projecten - ik ben echt wel vrijwilliger om het van je over te kopen =P

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik lees dat wel kunt breien...Ja, ik weet van het petit fourtje...want Angeline van www.mijneigenplekkie.blogspot.com zat gisterenavond ook te haken aan zo'n gebakje. We hebben er wel om gelachen omdat die kers/aardbei (??) erop net een tepel leek...Wat wil je als je met 5 vrouwen bij elkaar zit ?! Dan krijg je wel flauwe humor tussendoor ! Maar ze heeft m af en ik verwacht dat ze m vandaag ook wel op d'r blog zet.
    En de SWAP ?! Gelukkig ben ik er nu uit wat ik wil/ga maken en ben ook druk bezig. Ja; ook mijn swap-maatje kan er wat van; dus ik doe mijn best....Het gaat om het idee/de verrassing. Toch ?? Ik vind t super leuk. Voor mij eerste keer dat ik meedoe. Veel succes en het gaat je lukken ! Ik ben al denkende over het ontbijt...

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.