donderdag 21 juni 2012

Welkom

Ik zag dat mijn volgers aantal flink is gegroeid en dat vind ik natuurlijk heel erg leuk.
Welkom nieuwe volgers. !!
Ik waardeer het enorm dat jullie mij de moeite waard vinden om te volgen en mijn creatieve uittingen komen bekijken. Ik ben nu ongeveer een half jaar aan het bloggen en ik begin het steeds leuker te vinden. Ik zit er zelfs aan te denken om nog een blog erbij te nemen maar die moet dan over iets heel anders gaan dan creatieve zaken. Ik ben er in mijn hoofd al een beetje mee bezig, dus wie weet???

Iedereen is de moeite waard, dus jij ook!!!

Ik nodig jullie ook uit om vooral mee te doen aan mijn give away, ik geef een mooie bedelarmband weg. En streng ben ik niet hoor. Er zijn wel wat voorwaarden om mee te doen maar ik ga het echt niet controleren, dat gaat me echt te ver. Nou,,,, je kan nog mee doen tot eind juni. Ik zou zeggen waag een gokje.
Hier nog een foto van de bedelarmband.

Morgen een up-date van mijn poppen breiwerk wat gestaagd vordert....
Het weekend is weer eens druk, mijn broer is 25jaar getrouwd dus feest in Friesland, 2  1/2 uur heen en 2 1/2 uur terug rijden, maar ik heb het er wel voor over om een feessie te vieren.
Er wordt het weekend gewoon nog gewerkt en de kinderen komen dussss.
Weer geen tijd om te bloggen. hahaha.

2 opmerkingen:

 1. Dus dat wordt een druk weekend...en ook lang in de auto zitten...maar je moet wat over hebben voor een leuk feessie hé...ha,ha!
  Ben benieuwd hoe je brei creatie's verder gaan.
  Heb vandaag van een lieve vriendin een heel klein oud porseleinen poje gekregen, waar ze een broekje met hesje en mutsje voor had gebreid, zo leuk/lief...ik laat het later nog in een nieuwe post zien.

  Ik wens je een fijn weekend...en heel veel plezier in Friesland...
  Groetjes van Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat moet de moeite zijn ...geniet er van! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.