zaterdag 30 juni 2012

Nog even geduld..

Hallo, Ik stel de trekking van de winnaar  Give Away nog even een dag uit. Reden: ik was vergeten dat we vandaag een feestje met collega's hebben en uit ervaring weet ik dat het altijd veel gezelliger is en veel langer duurt voor ik terug ben. Dus het blijft nog even spannend en de mensen die nog mee willen doen hebben hierbij geluk want die kunnen nog meedoen.

Het viel me op dat er momenteel veel give away's in blog land rond waaien. Erg leuk om mee te doen. Ik win eigenlijk nooit wat maar dat vind ik niet zo erg, Het gaat ook meer om de spanning.
Laatst gaf het Wolhuis mooie bolletjes weg. En omdat ik niet gewonnen had ben ik zelf maar wat gaan bestellen, het was tenslotte ook nog in de aanbieding. :-) Hele leuke kleurtjes  minibolletjes heb ik besteld voor de pop die ik aan het breien ben en een bol voor de juiste haarkleur....en.....

Mijn man klaagt in de winter altijd over koude voeten en de sokken zijn volgens hem niet lang genoeg. Nu zag ik dat ze sokkenwol verkopen. Ik wist niet eens dat er speciale wol voor sokken op de markt is, hahahaha. Uit een bol haal je 2 paar sokken, nou dat leek mij wel wat.

Ik moet ze natuurlijk wel nog gaan breien en ik heb helemaal geen patroon. Maat 44 dacht ik zo. En ik dacht als ik nu begin dan heb ik ze vast klaar als het echt koud begint te worden. :-) Dus tips en patroon zijn welkom...

WIE HEEFT EEN SOKKENPATROON VOOR MIJ???
Sokken wol


4 opmerkingen:

 1. Heb je give-away gemist, geloof ik; ga nog even zoeken. Wat is het spannend om je pop te volgen. Ben benieuwd hoe hij/zij eruit gaat zien. Stuur je een foto voor mijn blog; altijd leuk!
  Groet, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor een goed sokkenpatroon kun je bij wolhalla kijken (kadootjes).
  Als je een pop kan breien zijn sokken een eitje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar sluit ik me zeker bij aan...als jij zo'n leuke minimie kan breien...gaan die sokken...je vast heeeel gemakkelijk af!

  Groetjes, en een zonnige, fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op mijn blog staat een link naar het wolhalla sokkenpatroon:) Wel even kijken op welke pennen je ze moet breien i.v.m. het aantal steken e.d. Leuk dat er hier ook al zo'n pop uit het boek van Arne en Carlos wordt gebreid!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.