woensdag 27 juni 2012

FLeur en Kleur op woensdag

Vorige week vertelde ik al over de rozen in mijn tuin. Toen ik dit huis kocht was de tuin slecht onderhouden en de rozen bloeiden alleen boven in met een paar bloemen. Dat vroeg om rigoureuze maatregelen en dus heb ik de roos flink gesnoeid en met resultaat. Hij bloeit prachtig dit jaar. Heel mooi met trossen bloemen met een geel hart. Grappig is dat een aantal rozen roze vlekjes heeft. Ik weet niet of dit kwaad kan aar denk het niet.





En na een flinke regenbui zien ze er zo uit.... Ze laten de kopjes hangen en de rozen blaadjes liggen verspreid door de tuin.



En het vingerhoedskruid staat ook nog maar nu in volle bloei. Links op de foto zie je de  Lathyrus naar boven klimmen, die neemt straks hopelijk de bloei van de rozen over.

Meer fleur en kleur vind je HIER

9 opmerkingen:

  1. prachtig je rozen,zo mooi,ik kan het niet,bij mij gaan rozen dood,raar toch,terwijl toch mijn lieveling bloemen zijn,groet irena

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi hoor je rozen...vooral die witte...ze lijken bijna wel van mooi oud kant, en die lila/roze vlekjes, ik heb geen idee...maar het staat eigenlijk wel heel erg leuk!

    Groetjes van Marianne.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zulke mooie witte rozen! Een plezier om naar te kijken. En inderdaad de foto's zijn zo mooi dat je rozen bija kan ruiken...

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat bloeien je rozen mooi! Ook hier bloeit het vingerhoedskruid prachtig, de lathyrus blijft helaas nog wat achter...

    Groeten, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie rozen, ik vind die vlekjes juist erg mooi. Ik ruik ze ook bijna door het scherm heen.
    Liefs
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je rozen zijn prachtig. Die roze vlekjes komen door het minder mooie weer, donkere dagen en kou. Hier ook nog geen Lathyrus. Vorig jaar kon ik eind juni plukken. Ik zit ook vol spanning op de bloei van de eerste stokroos te wachten.
    Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.