vrijdag 2 december 2011

Mijn Westie.


Dit is hem dan mijn Westie. WesselDeze plek in de hoek van onze erker boven op zijn mand met speeltjes + zijn mandje zijn z'n favoriete plekjes in huis. Hier kan hij heel goed zien of de postbode er aan komt of iemand anders die het aan durft om wat door de brievenbus te gooien of aan te bellen. Hij laat zijn ongenoegen flink horen in geval dat.... Mijn waakhond!! ook waarschuwt hij de baas als er een andere hond in de buurt is met piepgeluidjes. Hij heeft het maar druk met deze dagtaak. Gelukkig mag hij zich regelmatig terug trekken in zijn mandje waar hij dan uitrust en soms droomt van een hap uit de broek van de postbode, denk ik. :-)

Wessel is 7 jaar en woont vanaf 7 maanden bij mij, daarvoor had hij al 2 andere bazen. Wessel stond op marktplaats omdat zijn 2de baas toch ook niet voor hem kon zorgen. Wessel had tot dan nog niets geleerd. Nu is hij een ware kunstenaar die voor iets lekkers buigingen kan maken, op 2 pootjes rondjes kan lopen. High fiven, om kan rollen, en op het comando "pang" dramatische dood kan vallen en nog veel meer. Wessel heeft een speciale band met de 3 B's ( zijn Botje, zijn Balletje en zijn Beesje) zonder deze 3 eenheid kan hij niet. Hij gaat graag wandelen en luisterd naar 3 talen: NL, Engels en Fries en daarbij beheerst hij ook enige gebarentaal. Hij voelt haarfijn aan wat ik van hem verlangt en hoe ik in mijn vel zit. Het maakt hem niets uit hoe ik eruit zie. Hij vertrouwd mij onvoorwaardelijk. Alles wat de baas doet is goed. Voor hem ben ik zijn toeverlaat. Hij gaat maar al te graag met mij mee. Is altijd enthousiast als ik thuis kom, hoe laat dit ook is. Is er op de wereld een trouwere vriend dan de hond??? Volgens mij niet.

1 opmerking:

  1. Wessel is idd een lieverd! Ik heb zelf 2 westie's , 1 van 3 jaar en 1 van 6 jaar,en ze zijn idd de beste vriend van de mens.

    Alie Jensma

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje achter laat. Dank je wel.
Lieve groet, dinah.